Beskrivning

För dig som söker högpresterande och pålitlig belysning för ditt arbetsutrymme, erbjuder denna Lival arbetslampa med plug-in ballast modell PB54010 en oslagbar kombination av funktionalitet och stil. Perfekt för både professionellt bruk och för den kräsne hemmabrukaren.

Denna lampa, med sin eleganta svarta finish, är designad för att fästas stadigt på skrivbordet med hjälp av en robust klämma, vilket gör den idealisk för arbetsstationer med begränsat utrymme. Den integrerade ballasten säkerställer jämn och flimmerfri belysning, vilket är essentiellt för noggrant arbete och för att minska ögonbelastningen under långa arbetsperioder.

Tillverkad med hållbarhet i åtanke, erbjuder denna lampa en kraftfull ljuskälla som är perfekt för detaljerat arbete, oavsett om det handlar om hantverk, elektronik eller läsning. Lival är känt för sin höga kvalitetsstandard och tillförlitlighet, vilket gör denna lampa till ett säkert val för dig som värdesätter både funktion och design.

Tveka inte att uppgradera ditt arbetsutrymme med denna professionella belysningslösning – säkerställ ditt köp innan någon annan gör det!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 643 416 586

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Professionell Arbetslampa med Lival Plug-in Ballast – Modell PB54010

Pris

400 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

644 omdömen

Läs omdömen