Beskrivelse

Oversat af

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Kör förbi dina motspelare i den definitiva versionen av Mario Kart 8!

Tävla mot dina vänner på land, under vattnet, i luften och till och med på väggar och tak på hela 48 olika banor. Alla banor och alla karaktärer från Mario Kart 8 till Wii U återvänder till Mario Kart 8 Deluxe, inklusive tidigare släppta nedladdningsbara banor inspirerade av The Legend of Zelda, Animal Crossing och Excitebike med mera. Dessutom dyker det upp några nya karaktärer som Inkling Boy och Inkling Girl från Splatoon, King Boo, Dry Bones och Bowser Jr.!

Du kan välja mellan fem olika fart-klasser såsom expert-utmaningen 150cc Mirror Grand Prix och ultra-snabba 200cc Grand Prix.

Utöver detta har Battle Mode förädlats och det inkluderar Balloon Battle och Bob-omb Blast, samt de nya banorna Urchin Underpass och Battle Stadium samt klassiker som (GCN) Luigi’s Mansion och (SNES) Battle Course 1. Spelare kan nu ha två föremål på sig, inklusive föremål från tidigare Mario Kart-spel såsom Boo, som stjäl föremål samt Feather, som ger dig högre hopp i Battle Mode.

Det finns dessutom ett nytt styrsätt i spelet som gör det enklare för nybörjare och små barn att spela banorna. Helt klart bra på 200cc. Mario Kart 8 Deluxe kan spelas i 1080p.

  • Upp till fyra vänner kan spela på en Nintendo Switch i TV Mode eller Tabletop Mode.
  • Spela själv eller med en vän och delta online mot andra spelare världen över.
  • Flera Nintendo Switch kan kopplas ihop via Wireless Play-funktionen. Då kan ni spela upp till åtta spelare mot varandra i samma rum.
  • Upp till 12 spelkonsoler i tv-läge kan kopplas ihop så ni kan spela LAN Play. Observera att tillbehöret LAN Adapter, som säljs separat, krävs.


Vid köp av begagnade produkter: Räkna med att nedladdningskoder som medföljer är förbrukade. Detta då dessa produkter säljes i begagnat skick, om inget annat anges.

Skick enligt bild. Om box och manual ingår framgår det av bild.

We do not ship internationally.

Alla våra begagnade produkter är funktionstestade och fungerar.

Vi samfraktar givetvis din order, och i dessa fall så tar vi endast ut den enskilt högsta fraktkostnaden för hela köpet.

Vi skickar vanligtvis varorna inom 24-48h efter mottagen betalning, skulle fördröjning ske kommer vi höra av oss.
Se till att ha era användaruppgifter uppdaterade på Tradera innan ni beställer så att adress stämmer. Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler(SFS 2005:59) när ni köper av oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

116583352

Vid retur, kontakta oss innan.
Vid retur av begagnade varor ska skicket på varan vara precis samma som när du mottog den. Är skicket försämrat förbehåller vi oss rätten att neka retur eller göra en värdeminskning som dras av på det återbetalade beloppet.

Vid retur av nya produkter så ska varan vara oanvänd och förpackning får ej vara bruten ej heller eventuell plomberingen vara bruten,
Vi förbehåller oss rätten att neka retur om förpackningen är skadad, plombering är bruten eller om varan är använd. Det är du som har ansvaret för att paketet emballeras väl och ser till att varan kommer fram oskadad.

Nya produkter har garanti i 1 år.
Begagnade produkter har garanti i 3 månader.

Varenr. 643 018 765

Visninger 92

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

(Nytt) Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch (UK4 / Bergsala)

Pris

649 SEK

AmerinoAB

Norrköping, Sverige

5.0

AmerinoAB

Virksomhed

Topsælger

488 anmeldelser

Læs anmeldelser