Beskrivelse

Oversat af

Haglöfs vandringsskor Ridge II GT Women. Sparsamt använda vid få tillfällen. Goretex. Nypris 1400:-
Beskrivning: Ridge II GT Women är ett resultat av Haglöfs designsamarbete med Asics. En snygg och enkel damsko, som passar lika bra för vandring med lätt packning, långa promenader såväl som vardagsbruk.

Ovandelen är i 1.6-1.8 mm tjockt inoljat nubuck, som är fodrad med textil. Den finns dock ett litet genidrag i form utav ECSAINE®, som bl.a. innebär att det finns ett stycke skinn på insidan av hälen. På det sättet slipper man sömmar på hälen, och undgår slit och skav. Dessutom håller innerfodret längre i.o.m. förstärkningen på hälen, där det annars slits mest. Ridge II GT Women är även försedd med en vattentät och ventilerande Gore-Tex®-membran.

Innersulan kan tas ut och mellansulan är i SpEVA, en speciell EVA-typ som håller upp till 50% längre än den vanliga EVA. Det finns GEL® dämpning i hälen, och hela sulkonstruktionen är designad runt om I.G.S® och Stablelite ESS för optimal stabilitet, och vridningskontroll, med stor hänsyn till fotens naturliga rörelsemönster. Yttersula består av kraftigt prolifererat gummi av typen Asics Hike Wet Grip.

Detaljer:

Oljebehandlat mocka
Gummiförstärkningar på häl och tå
Textilfoder med ECSAINE®
Gore-Tex®-membran
Mellansula i SpEVA
Stablelite ESS
I.G.S®, Impact Guidance System
Gummisula med AHAR

Varenr. 636 231 222

Visninger 212

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 23 juni 20:32

Haglöfs vandringsskor

Slutpris

|

310 SEK

Auktionen er afsluttet

Horras vandt auktionen

rådan

Visby, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

286 anmeldelser