Beskrivelse

Oversat af

En mer personlig smart stora: Utrustad med en 1,43-tums AMOLED-skärm, vilket ger en ultraklar visuell upplevelse. Håll kontakten när som helst och var som helst med meddelandepåminnelser om flera appar för Facebook och Instagram. Appen "H Band" har över 100 personliga klockbakgrunder online att välja mellan, och du kan också skapa dina egna foton för att skapa din personliga urtavla.
Hög kontroll: Smartklocka för män stöder övervakning av puls, blodtryck och syre i blodet hela dagen. Med en mer genomtänkt vetenskaplig sömnövervakningsfunktion kan ditt sömntillstånd för veckan ses i en överblick över H Band-appen. Mer avancerad hälsohantering.
?DIN EXKLUSIV AI-COACH?Om du är en fitnessentusiast. Smartwatch är din perfekta träningskamrat! Stöder över 100 sportlägen som cykling, is och snö och inomhus. Låter dig hitta den perfekta balansen mellan nöje och träning i olika sporter. Den dagliga gångaktiviteten kan också spåras via den inbyggda accelerometern. Professionell optimering av modellen gör sportövervakningen mer exakt.
Låg energiförbrukning: Det kraftfulla batteriet ger kraftfull prestanda. Det tar bara 2 timmar för full laddning och varar i 2-7 dagars användning. Smartklockan är kompatibel med Android och iOS och har flera funktioner som väckarklocka, stoppur, fjärrkamera, miniräknare, musikkontroll och väderprognos, vilket gör den till en idealisk allt-i-ett-enhet för ditt fashionabla och energiska liv.
Lämplig för alla tillfällen: Stekklockan levereras med ett rostfritt stålarmband och silikonarmband. Du kan bära och tvätta händerna med tillförsikt, vilket ger dig IP68-vattentätt skydd som överträffar din fantasi. Klockans kropp är tillverkad av lätt aluminiumlegering, med utsökt hantverk utan att förlora elegansen hos en traditionell klocka. Det är det bästa valet att ge bort till familj och vänner.
Smartklocka

Varenr. 636 729 179

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 23 juli 14:21

NY! Smartwatch 1,43" Android iOS Bluetooth Stegräknare Pulsmätare

Pris

249 SEK

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Virksomhed

Topsælger

740 anmeldelser

Læs anmeldelser