Beskrivelse

Oversat af

Varm, lätt och multifunktionell fleecejacka med huva – hjälper dig att hålla värmen året om

Houdinis Mono Air Houdi är en lätt fleecejacka med huva som hjälper dig att hålla värmen året om. Det tunna, stretchiga och slitstarka materialet fungerar perfekt som ytterplagg eller som mellanlager under en skaljacka eller annan vinterjacka.

Det tätt stickade yttertyget tar udden av vinden utan att minska andningsförmågan. Den höga kragen och den tätt sittande huvan tillsammans med tumhålen i ärmsluten skapar en känsla av att vara skyddad.

Plagget är skapat för att vara så mångsidigt som möjligt och om du tar väl hand om det kommer det att vara med dig i många år.

Mono Air Houdi har testats i fält för toppturer, klättring, krävande vandring och många andra aktiviteter. Houdin är en innovation såväl funktionsmässigt som miljömässigt och har belönats med både ISPO Award Gold och OR Innovation Award.

Fleecetyget är designat specifikt för att motverka plastavfall. Det släpper upp till 80 % mindre mikrofiber jämfört med konventionell fleece och är tillverkat av återvunnet och återvinningsbart material. Så när du känner värmen under en kall topptur eller kurar med en kaffekopp vid klätterklippan kan du samtidigt känna värmen av att delta i kampen för en värld utan avfall.

Snälla släng inte detta plagg när det är utslitet. Mono Air Houdi är skapad av återvunnet och återvinningsbart material. Råvarorna är värdefulla och kan användas igen. Lämna tillbaka plagget till Houdini eller i de återvinningsboxar som finns hos många återförsäljare.

Normal passform
Hög värme-till-vikt-ratio
4-vägsstretch
Förlängda ärmar med tumhål
2-vägs dragkedja framtill
Sidofickor med dragkedja
Justerbar i huva och nederkant
Släpper upp till 80 % mindre mikrofiber jämfört med konventionell fleece
Tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer

Varenr. 646 626 469

Visninger 54

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 9 okt. 17:36

Houdini W's Mono Air Houdi Terra Red, Stl XS

Udbudspris

|0 Bud

499 SEK

Slutter om

Sejva

Ekenässjön, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

732 anmeldelser

Læs anmeldelser