Beskrivelse

Oversat af

Jag säljer min fantastiskt fina grå Specialized Turbo Vado 3.0 Women elcykel, ramstorlek M (storlek M är för längd 1.65 m till 1.78 m. Du kan kolla på Specializeds webbplats. Jag är 1.71m). År 2018 bestämde jag mig för att cykla mer och köpte denna cykel, men tyvärr har jag använt den för lite och nu är det bättre att jag säljer den. Cykeln har alltid stått inomhus och allt fungerar som det ska.

Via Specialized-appen kan du se hur många gånger cykeln har laddats och hur många kilometer den har cyklats. På den sista bilden ser du en skärmdump av detta. Där kan du också se att batteriets skick fortfarande är 100 %, att jag har laddat cykeln endast 22 gånger och bara cyklat 1250 kilometer med den.

Firmware har blivit uppdaterad, batteriet fungerar som nytt och både däck och ram är nästan som nya. Tyvärr har cykeln en gång blivit lyft via pakethållaren (trots klistermärket), och det gick sönder där. Det är dock så minimalt att det kunde lösas med tejp och bakljuset fungerar fortfarande utmärkt (se bild). Handtagen har vissa bruksspår eftersom de lutat mot en vägg.

Alla tekniska specifikationer för cykeln finns tillgängliga online eftersom den fortfarande är till salu. Se den specialiserade (dot)com-webbplatsen för detta. Men all information finns också i de medföljande häften.

Cykeln säljs med ett riktigt bra Abus-lås (Bordo Lite värde SEK 889,00) som sitter fast på ramen med en hållare, två par nycklar (för batteri och lås) samt laddaren såklart. Informationsbroschyrer finns också tillgängliga. Vid intresse är du varmt välkommen till Villands Vånga i Skåne.

Nypris cykel: 29 995 SEK
Nypris lås: 889 SEK

Varenr. 648 349 764

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Elcykel Specialized Turbo Vado 3.0. Fantastiskt fint skick!

Slutter 31 okt. 20:17

Udbudspris

0 Bud

24 995 SEK