Beskrivelse

Oversat af

• Fotokroma linser: Linserna ändrar färg baserat på mängden ljus, vilket ger optimal synlighet under olika ljusförhållanden.

• TR-90 rammaterial: Ramen är gjord av ett slitstarkt och lätt material som tål stötar och extrema temperaturer.

• Polykarbonatlinser: Linserna är gjorda av ett starkt och splitterbeständigt material, vilket säkerställer ögonskydd under cykling och andra utomhussporter.

• CE-certifiering: Produkten har certifierats för att uppfylla europeiska säkerhetsstandarder, vilket säkerställer hög kvalitet och säker användning.

Drag:

1. Fotokroma linser har UV400-funktion och kommer att ändra färg i direkt solljus. Missfärgning sker på cirka 1 minut på vintern och cirka 40 sekunder på sommaren. Hastigheten beror på solljus och UV-intensitet! (Om UV-intensiteten och temperaturen är låg, kommer färgändringshastigheten att vara långsammare.) Färgändringshastigheten är relaterad till UV-intensiteten och temperaturen.

2.Snygg design, lätt och flexibel, lämplig för fler ansiktsformer. Lättviktsdesign är perfekt för motorcyklar och cyklar, bilkörning, fiske, promenader, klättring, vandring eller andra utomhusaktiviteter

Varsel:

1. Undvik kontakt med parfymer, insekticider och andra föremål som innehåller kemiska ingredienser, för att undvika kemisk korrosion på glasögonlinser och bågar, och bättre skydda dina glasögon.

2. Efter användning, torka av dina glasögon och lägg dem i glasögonpåsen för säker förvaring. Förvara dem inte tillsammans med hårda eller vassa föremål för att undvika att repa linserna eller täckskiktet.

3. Torka av den med en professionell rengöringsduk för glasögon före användning, och skölj den med ett professionellt rengöringsmedel om det behövs.

Varenr. 645 069 398

Visninger 33

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 18 okt. 11:57

SCVCN Cykelglasögon med färgskiftande för dag- och nattcykling med mountainbike

Pris

196 SEK

GillesDion

Quebec, Canada

4.7

GillesDion

Verificeret

75 anmeldelser

Læs anmeldelser