Beskrivelse

Oversat af

Populärt idag att samla nostalgiska "Biliaprylar". Kanske en present till din biltokige kompis. Ett måste för samlare av äldre bilprylar och gör sig snyggt på samlarhyllan. Men fungerar givetvis för det som den är byggd för Inställningsbar utifrån cylinderantal. Skickas som 2 Kg

Eng översättning: En ”dwell meter” används för att kontrollera uppehållsvinkeln på fordon med tändsystem av punkttyp, som vanligtvis användes före mitten av 1970-talet. Uppehållsvinkeln är hur lång tid kontaktpunkterna i tändsystemet förblir öppna. För att använda en dwell-mätare, anslut den till tändspolen och starta motorn. Läs av uppehållsvinkelmåttet och justera det med en insexnyckel om det behövs för att matcha specifikationen. Rätt uppehållsvinkel kontrolleradess med jämna mellanrum för korrekt drift av tändsystemet och innan man ställer in tändningstiden.

Titta också på mina övriga annonser. Se bilder för att bedöma skick. Det ni ser på bilderna är det som ingår i auktionen om inte annat anges. Maila om ni har frågor innan ni lägger bud då bud är bindande. Betalnings-information kommer efter auktionens slut. Jag är tacksam om betalning efter avslutad auktion finns på mitt konto inom 3 dagar efter avslutad auktion. Betala gärna med Swish eftersom jag då ser beloppet snabbt och som regel kan skicka dagen efter. Inga garantier lämnas. Hämtas i Uppsala eller skickas med Schenker försäkrat och spårbart inom Sverige. Övriga länder dyrare frakt. Hör av er till mig om ni inte är nöjd med affären, exempelvis att produkten inte motsvarade er förväntning eller att något skadats i frakten, så kan vi diskutera vidare innan betygsättning av varandra.

Varenr. 634 217 186

Visninger 151

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 9 juni 19:10

Bilmotor testinstrument Allen Tune Nostalgia Samlarsaker Veteranbil

Slutpris

|

385 SEK

Auktionen er afsluttet

UB330 vandt auktionen

Kagued

Uppsala, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 385 anmeldelser