Beskrivelse

Oversat af

Installera VIDA 2014D på Windows 10 och 11 utan ansträngning med vår specialanpassade installerare – nu inklusive databasutdateringar för P3-bilar upp till 2018!
Att installera VIDA 2014D på moderna Windows 10- eller 11-system har aldrig varit enklare. Vår specialanpassade installerare garanterar inte bara en smidig integration av detta oumbärliga Volvo-diagnosverktyg, utan inkluderar också de senaste databasutdateringarna, som stöder Volvo P3-modeller upp till 2018 (med diagnostik för 2015-2018 modeller). Om du letar efter en pålitlig lösning för Volvo-diagnostik och underhåll är detta det rätta valet.

Viktiga funktioner:
Omfattande förberedande installation: Vår installerare hanterar automatiskt alla nödvändiga förberedande steg för att säkerställa att VIDA installeras smidigt på Windows 10 och 11. Detta inkluderar att konfigurera systeminställningar och lösa eventuella kompatibilitetsproblem, så att du inte behöver oroa dig för något.

Optimerad kompatibilitet: Skräddarsydd för Windows 10 och 11, vår installerare löser vanliga kompatibilitetsutmaningar och gör installationen av VIDA 2014D enkel och problemfri.

Stödda versioner: Kompatibel med Windows 10 version 1803 och alla senare utgåvor, inklusive Windows 11. (Observera: Windows 10 version 1803 är den lägsta stödda versionen.)
Automatisk rensning av tidigare installationer: Om du har haft problem med tidigare installationsförsök kommer vår installerare att ta bort alla kvarvarande filer, vilket säkerställer en ren och framgångsrik installation.

Konfiguration efter installation: För att säkerställa att VIDA fungerar sömlöst på Windows 10 och 11 tar vår installerare även hand om efterinstallationsstegen, såsom att konfigurera Microsoft Edge-webbläsaren i IE-läge. Detta är nödvändigt för att VIDA ska fungera korrekt, eftersom det är beroende av Internet Explorer-komponenter.

Uppdaterad för P3-bilar: Vår installerare inkluderar de senaste databasutdateringarna och förbättrar din förmåga att diagnostisera Volvo P3-modeller upp till 2018. Observera att för 2016-2018 modeller kanske inte ”reparations”-fliken visas. Du kan dock välja en liknande modell för att få åtkomst till denna flik, och använda ditt faktiska VIN eller bilanslutning för diagnostiska ändamål, vilket låter dig läsa DTC
och interagera med fordonsmoduler.

Klargörande av VIDA-versioner:
Det är viktigt att förstå att hänvisningar till en ”2015A”-version av VIDA ofta är missvisande. Dessa är vanligtvis inofficiella versioner av VIDA 2014D med uppdateringar. Vår installerare levererar den äkta VIDA 2014D-mjukvaran, komplett med de senaste uppdateringarna, vilket ger dig ett pålitligt verktyg för diagnostik och underhåll.

Varför välja vår installerare?
Enkelhet och tillgänglighet: Vår installerare förenklar VIDA 2014D-installationsprocessen och gör avancerad diagnostik tillgänglig för användare på alla tekniska nivåer genom att automatiskt hantera både förberedande och efterföljande installationssteg.

Pålitlig säkerhet: Utvecklad av branschexperter är vår installerare utformad för att skydda systemets integritet och säkerställa en säker installation.

Omfattande support: Om du stöter på några problem eller har frågor är vårt dedikerade supportteam redo att hjälpa dig, inklusive fjärrinstallationstjänster och logginsamling för att förbättra vår installerare.

Viktig information om licensen:
Vår licensnyckel ger dig möjlighet att använda installeraren i ett år, under vilken tid du kan installera om VIDA om du uppdaterar din PC
operativsystem eller behöver återställa den. När VIDA väl är installerad fungerar det dock på obestämd tid, utan att du behöver förnya licensnyckeln, såvida du inte behöver installera om mjukvaran.

Lås upp den fulla diagnostiska potentialen hos din Volvo med VIDA 2014D, som nu enkelt kan installeras på Windows 10 (version 1803 eller senare) och 11, och förstärkt med de senaste fordonsdatabasuppdateringarna. Låt inte tekniska utmaningar hindra dig—köp nu och få de verktyg du behöver för omfattande diagnostik och underhåll med självförtroende.

Varenr. 644 554 008

Visninger 29

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 13 okt. 19:07

Vida 2014D installationsprogram för Windows 10 och 11

Pris

400 SEK

Autocars

hässleholm, Sverige

4.9

Autocars

Verificeret

Topsælger

156 anmeldelser

Læs anmeldelser