Beskrivelse

Oversat af

Jägarna 2 är en svensk thrillerfilm från 2011. Filmen är en uppföljare till Jägarna från 1996. Den handlar om en grupp jägare som jagar i den svenska skogen. Filmen är regisserad av Kjell Sundvall.

Drömmakarna är en svensk komedi från 1983 med Björn Skifs i huvudrollen. Filmen handlar om en familj som flyttar till en drömvilla, men allt är inte som det ser ut.

Miffo är en svensk film från 2003 med Ingvar Hirdwall, Jonas Karlsson och Lisa Milberg i huvudrollerna. Filmen är en romantisk komedi om en ung man som försöker hitta kärleken. Filmen är regisserad av Roger Lundgren och är skriven av Roger Lundgren och Peter Possne. Filmen är en av Sveriges mest populära filmer och har vunnit flera priser, bland annat för bästa film på Stockholm Filmfestival.

En svensk film från 1959 om en pojke som växer upp i en liten by. Filmen är regisserad av Rolf Kjell Åke Andersson och har Rolf Lassgård, Gunilla Röör och Krister Henriksson i huvudrollerna.

DVD-film med Bill Skarsgård, Helen Sjöholm, Ian Josef Liefers, Cecilia Nilsson, Göran Stangertz, Marianne Fredriksson, och många fler. Baserad på den internationella bästsäljaren.

Familjen Svensson åker på skidsemester under sportlovet. Familjens flirt, charmören Sune, dras återigen in i ett komplicerat förhållande och hans pappa Rudolf hamnar i svårigheter, föräldrarnas utmaningar medan lillebror Håkan inte har något bra för sig. Storsystern skäms för sin familj och mamman Karin försöker limma ihop familjen och njuta av semestern.

,

Textning:Svenska, Norska, Danska, Finska

Varenr. 645 091 012

Visninger 10

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 2 okt. 16:36

Jägarna 2

Udbudspris

|0 Bud

24 SEK

Slutter om

nena2000

Helsingborg, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

412 anmeldelser

Læs anmeldelser