Beskrivelse

Oversat af

Här hittar du våra eleganta och sensuella Sexy Lace Pantyhose. Dessa nylonstrumpbyxor är perfekta för att skapa en tidlös stil med en touch av vintage och även trendig stil. Med deras förföriska spetsmönster blir benen stjärnorna i showen. Strumpbyxor ger en sexig och samtidigt högmodig look som kan matchas med många olika outfits.

Produktinformation

Material: Nylon

Stil: Sexig

Höjd: Byxor

Passform: Tajt

Beskrivning

Sexig Pantyhose är en klassisk och tidlös stil av strumpbyxor som ofta används för att skapa en vintage-look. Om du letar efter en sofistikerad och romantisk stil är vår svarta spetsstrumpbyxor med Vintage Växter Mönster den perfekta centrala delen i din outfit.

Dessa spetsstrumpbyxor är utformade med intrikat Växter mönster, vilket ger en sexig och samtidigt högmodig look. De kan bäras med olika outfits och ger dig en högmodig och modern stil.

Tillverkade av nylon, erbjuder våra Sexy Lace Hollow Out Pantyhose en bekväm passform. De är perfekta för speciella tillfällen, fester, eller när du bara vill känna dig extra förförisk.

Köp nu

Lägg till en touch av sensualitet och elegans till din garderob genom att köpa VäxtMönster strumpbyxor Pantyhose idag. Välj det som passar dig och lägg den i din varukorg för att slutföra din beställning. Om du har några frågor eller behöver hjälp är vår kundtjänst på "Hot Woman Clothes" redo att assistera dig.

Snygga svarta strumpbyxor med ett vackert spetsmönster. Strumpbyxorna är genomskinliga och har en bekväm passform.

Varenr. 644 652 839

Visninger 16

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 14 okt. 19:44

Sexiga Strumpbyxor med Vintage Växter Mönster | Svart strumpbyxor

Pris

99 SEK

HotWomanClothes

FAGERSTA, Sverige

5.0

HotWomanClothes

Virksomhed

12 anmeldelser

Læs anmeldelser