Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Femina från 1955.

Reportage: Leo Reiz är konstnär. Nu får Femina komma hem till honom och ta bilder på hans bostad. Han bor i en underbar skånelänga inte långt från Sandhammaren på Österlen.

Reportage: Vad kommer att hända med de små jordbruken i framtiden? Somliga säger att de är hotade. Femina pratar med Eva-Stina Bäckman från byn Mårtensgård utanför Säter om saken. Hon är på bild tillsammans med ett nyfött lamm. Även Agda "Keses" Eriksson i Övre Tjärna nära Borlänge intervjuas.

Reportage: Femina intervjuar en kvinna som har varit otrogen. Hennes make är sjöman och när han är borta har hon känt sig så ensam. Då mötte hon en stilig godsägare...

Artikel: Hilda Johansson bor i Toftaholm utanför Ljungby. Nu är hon på bild och hon hyllas i Femina som en förebild för andra kvinnor. Hilda Johansson tog hand om ett krigsbarn från Finland och hon har samlat in mycket pengar till Finland. Hennes hjärta klappar för vårt broderfolk i öster.

Artikel: Lilian Björck är kostrådgivare på Folkhälsan. Nu ger hon rekommendationer när det gäller hur mycket mjölk man ska dricka. Hon är på bild.

Artikel: Birgit Linder är Sveriges enda kvinnliga turnéledare. Nu är hon på bild och Femina berättar vad hon har för sig just nu.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Varenr. 639 022 633

Visninger 88

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Femina 26 1955 Leo Reiz, Lilian Björck, Birgit Linder, Eva-Stina Bäckman

Pris

139 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

483 anmeldelser

Læs anmeldelser