Beskrivelse

Oversat af

Saxons veckotidning från 1976.

Reportage: Den kristna musikgruppen Samuelsons i stor intervju. Samuelsons har blivit det kristna svaret på ABBA! De är enormt populära. Från början är de fyra bondpojkar från Gunnarskog i Värmland. På somrarna håller de till på Löttarps camping på Öland och dit vallfärdar fansen. Bröderna säger att tjejer tänder på dem, men eftersom de är kristna så försöker de hålla sig borta från tjejer, droger och annat fördärvligt.

Reportage: Saxons besöker Häringe slott utanför Haninge och intervjuar paret som bor där, Margit Hartwig och Olle Hartwig. Olle Hartwig kallas för Konservkungen och han har blivit förmögen på livsmedel. Han började med två tomma händer och nu äger han Wenner-Grens gamla slott i Häringe! Interiör- och exteriörbilder på slottet i färg samt intervju med paret Hartwig.

Reportage: Lilian Lundkvist från Söderhamn bor i Villa Backberg, ett hus i den lilla byn Backberg utanför Sandviken. Hon bor med 25 hundar! Nu berättar hon om sitt dramatiska liv.

Reportage: Gösta Gigg är busschaufför. Byråkraterna har sagt att han inte har tillräckligt bra hälsa för att köra buss. Men nu slår Gösta Gigg tillbaka mot kommunpamparna! Byråkraterna måste förlora.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Varenr. 579 373 720

Visninger 320

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Saxons 51 1976 Samuelsons, Häringe slott, Olle Hartwig, Backberg, Gösta Gigg

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

483 anmeldelser

Læs anmeldelser