Beskrivelse

Oversat af

Ute igen, köpare ångrade sig.
En gammal kniv från "Knivstaden" Eskilstuna och Carl Gustav Blomqvists Knivfabrik enligt bilder. Träslaget i skaftet i nån slags rot. Genombruten balja i vitmetall / plåt. Vissa mindre ojämnheter i balans yta och spetsen hålls ihop av en ståltråd sedan länge troligen. Baljan saknar invändigt foder som dock är rätt vanligt. Längd 21 cm på kniven.
VÄNLIGEN LÄS TEXTEN NEDAN :

Internationell frakt UTANFÖR EU sker med Postnord och frakt med spårning / tracking går att få. All frakt sker på köparens egen risk. Pris på begäran.

14 dgrs lagstadgad returrätt inom Sverige om inte varan står som renoveringsobjekt. Om ni är missnöjd så kontaktar ni oss direkt när ni mottagit varan och motiverar retur så tar vi saken därifrån. All packning sker noggrant och om nåt händer med paketet , försvinner eller blir skadat under transport så tar ni det med transportören. Vid återbetalning vid retur sker det efter att vi mottagit varan i samma skick som vi sände den och med samma packmaterial. Återbetalning sker via tradera. Ni / kunden står för kostnaden för returfrakten som då ska ske med samma fraktbolag.

Varenr. 648 434 990

Visninger 169

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

KNIV C.G.BLOMQVIST ESKILSTUNA, NYSLIPAD

Slutter 27 okt. 20:25

Førende bud

111 SEK

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Virksomhed

Topsælger

198 anmeldelser

Læs anmeldelser