Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Husmodern från 1969.

Reportage: Husmodern har besökt Simrishamn. Här är känslorna heta just nu sedan några boende har vägrat låta utvecklingsstörda bo i närheten av dem. Åtta utvecklingsstörda skulle få bo i ett hus i Simrishamn, men grannarna gjorde uppror och protesterade. Det var de boende i det nybyggda området Simrislund som vägrade ha några utvecklingsstörda i närheten. De ville inte ha några utvecklingsstörda som grannar. Nu har dock en räddande ängel trätt in på scenen i form av prinsessan Birgitta. Hon har donerat pengar till de utvecklingsstörda och nu ser det ändå ut som att de utvecklingsstörda ska få någonstans att bo ändå, en plats i Simrishamn där grannarna inte är fientligt inställda. Bild på de utvecklingsstörda flickorna i Simrishamn.

Reportage: Sångaren Inger Berggren i stor intervju. Hon gjorde misstaget att gifta sig med en man som var för ung. Nu är hon ensam tillsammans med sina två döttrar. Stor bild på Inger Berggren tillsammans med små döttrarna Gunilla Röör (senare känd skådespelare) och Elisabeth Johansson.

Reportage: Husmodern intervjuar och fotograferar sex kvinnor som har lyckats banta. Se så vackra de blev! På bild ser vi: Gunny Widell (farmor till Hannah Widell och Amanda Schulman). Ulrika Möller, modejournalist. Maj Jarke, redaktör. Elsa Åhlander, ekonomiföreståndare från Jakobsberg. Signe Rolf, journalist. Gunnel Gillborg.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Varenr. 609 570 100

Visninger 296

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Husmodern 18 1969 Simrishamn, Gunilla Röör, Gunny Widell, Maj Jarke, Signe Rolf

Pris

119 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

405 anmeldelser

Læs anmeldelser