Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Sven Lindahl är ett välkänt ansikte i tv. Nu åker Husmodern hem till honom och träffar hela familjen. På bild ser vi hustrun Birgit Lindahl och barnen. Tidigare bodde de i ett lyxigt radhus i Segeltorp. Men det var för tillrättalagt och FÖR perfekt. Därför har de nu flyttat till något enklare, en vinkelbyggd villa i Södertälje. Husmodern får komma hem och fotografera rummen i huset. Så ser det ut där de bor!

Reportage: När Stig Wennerström avslöjades som spion rämnade tillvaron även för hans hustru, Ulla Wennerström. Hon kände förvirring och skam. Nu ger hon en intervju till Husmodern om sin tillvaro.

Reportage: Tidningen har träffat Pekka Langer och hans fru Bibi Langer. De träffas på en båt utanför Djurgården. Nu berättar Pekka Langer om sin kärlek till Bibi.

Reportage: Professor Inga Marie Nilsson intervjuas. Hon var först i världen med att ta fram preparatet AHF, mot blödarsjuka. De träffar professorn i Gislöv i Skåne där det just nu pågår ett ungdomsläger.

Reportage: Jan Sparring var knarkare och suput. Men så blev han frälst. Nu älskas han av ett helt land för sina andliga sånger! Intervju med Jan Sparring.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Varenr. 609 118 688

Visninger 337

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Husmodern 33 1970 Sven Lindahl, Ulla Wennerström, Pekka Langer, Jan Sparring

Pris

109 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

405 anmeldelser

Læs anmeldelser