Beskrivelse

Oversat af

Svensk damtidning från 1961.

Omslaget: Gaby Stenberg, skådespelare.

Reportage: Tidningen har träffat fyra unga kvinnor som studerar i Lund och som delar på ett nybyggt radhus i Lund. De är både fnittriga och söta, konstaterar tidningen. Kvinnorna i reportaget heter Anna Rosenmüller, Ulla Ståhlcrantz, Madeleine Engellau och Aino Svensson.

Reportage: Gunnar Rasmussen är direktör på Svenska Pan Am. Nu får tidningen komma hem till hans stora villa på Lidingö och skildra familjelivet och fotografera de olika rummen. Hustrun är blond och hon heter Kirsten Rasmussen. Döttrarna på bild heter Kristie Rasmussen och Sonja Rasmussen.

Reportage: Knut Sveri är docent vid Stockholms universitet. Nu intervjuas han i en artikel som handlar om barn som blir brottslingar. Hur kommer det sig egentligen att barn begår brott?

Reportage: Tidningen har varit på teaterprmiär. Det var dags för Kar de Mumma och hans nya revy på Folkan. På bild: Koreograf Lia Schubert, Jack Kotschack som är chef för Radio Nord. Ruth Kosdan m fl.

Artikel: Saga Skafte-Lindblom har flyttat från Sverige till Jacksonville, Florida. Nu är hon på bild och hon intervjuas om sin tillvaro som svensk vicekonsul i Jacksonville.

Bild: Ingenjör Leif Udesen i Göteborg har gift sig med Barbro Udesen. Nu publiceras en bild på dem.

Bild: Poliskonstapel Bertil Granetoft i Höör har gift sig med vackra Birgit Granetoft. Nu publicerar tidningen en större bild på henne.

Bild: Pentti Sipilä i Leksand har gift sig med Kerstin Sipilä. Bild på dem.

Bild: Thérése Dubois är på bild tillsammans med sin make. Thérése Dubois är dotter till Henri Dubois. Han är inskrivningsdomare. Maken heter Marco Janni från Milano.

Handarbete: Så syr du en cardigan för ett skolbarn. Beskrivning.

Samt: Mode, relationer, hus och hem.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!R

Varenr. 642 713 295

Visninger 52

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Svensk dam 20 1961 Anna Rosenmüller, Ulla Ståhlcrantz, Engellau, Kotschack

Pris

139 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

479 anmeldelser

Læs anmeldelser