Beskrivelse

Oversat af

OBH Nordica Actifry Genius XL är en fritös som gör det möjligt att tillaga mat med lite eller ingen olja. Den har en kapacitet på 1,2 kg och är utrustad med en timer, en temperaturregulator och en automatisk avstängningsfunktion. Den har även en mängd olika program för att tillaga olika typer av mat. Testvinnare hos Aftonbladet 2020.

Airfryer är årets julklapp 2022 enligt Prisjakt.

Populärt val hos Prisjakt.

Populärt val hos Pricerunner.

Stor kapacitet, 1,7 kg.

För upp till 8 personer.

Timerfunktion på 60 minuter.

Nio olika tillagningslägen.

OBH Nordica är ett företag som gör nordisk design och smarta funktioner för matlagning, städning och hårstyling. Deras slogan är ”Designing Good Life” – och syftar på underlätta så att du får tid till något annat.
OBH Nordica ActiFry Genius XL är en rymlig airfryer och en större modell av Actifry Genius som blivit utsedd till bäst i test hos Aftonbladet Plus. Det är dessutom ett populärt val hos både Prisjakt och Pricerunner. ActiFry finns i flera olika modeller med lite olika storlek och funktioner, för att passa de flesta.

När Test-redaktionen provade maskinen lagade vi chicken nuggets. Det inbyggda omrörningssystemet upplevdes som både något positivt och negativt. Fördelen är att du själv inte behöver öppna upp och vända på maten. Däremot upplevde vi att nuggetsarna blev något mosade. Ljudnivån är högre än till exempel Cosoris modeller.

XL-modellen har en stor kapacitet att tillaga mat för upp till åtta personer, vilket motsvarar 1,7 kilo mat. Med andra ord – en perfekt luftfritös för den stora familjen eller middagssällskapet! Du kan välja mellan nio tillagningsinställningar så att du kan laga olika typer av mat, som kött, fisk, wok, pommes frites och smarriga efterrätter.

Airfryern har ett patenterat varmlufts- och omrörningssystem vilket gör att du kan fritera maten utan att tillsätta extra fett eller olja. Smidigt eftersom maten helt och hållet tillagas utan olja.
Maskinen har en temperaturinställning på 70-220 grader och en hög effekt på 1500 watt. Skålen har en non stick-yta som kan tas loss, därför är den lätt att hålla ren. I priset ingår en receptbok.

Säljes i befintligt skick.

Varenr. 645 371 149

Visninger 9

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 28 sept. 18:49

OBH Nordica Actifry Genius XL

Udbudspris

|0 Bud

500 SEK

Slutter om

Tobytott

Örebro, Sverige

Tobytott

Verificeret

47 anmeldelser

Læs anmeldelser