Beskrivelse

Oversat af

Ny i förp.
5-i-1 multifunktionell pH salttestare vattentestare för pool uppdatering 5 i 1 pH TDS EC salthalt meter för vatten hydroponik akvarium tank


Omfattande vattenanalys:
5-i-1 pH-testaren har utvecklats speciellt för exakt mätning av salthalten i pooler, akvarier och bad. Den är idealisk för att testa pH-värdet och hela vattenkvaliteten och erbjuder en grundlig analys som uppfyller alla dina krav på vattenkvalitet.

Samtidig visning av de viktigaste värdena:
Detta förbättrade, multifunktionella vattentestkit integrerar pH-- och temperaturvärden med salt-TDS- och EC-avläsningar på en enda skärm. Du kan snabbt och bekvämt hämta flera exakta avläsningar på en skärm, vilket är viktigt för en omfattande utvärdering av vattenkvaliteten.

Saltvatten-pooltest:
Mät enkelt pH-värdet och salthalten i poolen samtidigt för att säkerställa en snabb och exakt bestämning av saltinnehållet. Håll det perfekta pH-värdet och saltinnehållet i din pool i intervallet 7,2 till 7,8 pH och 2 000 till 3 400 ppm för att säkerställa korrekt användning av klorgeneratorn.

Akvarie/hydrokultur:
Följeslagare för akvarister och hydrokulturälskare - pH-- och salinitetsmätaren är idealisk för att övervaka salt och pH i fiskbassängen och varnar fiskägare när det krävs vattenbyte för att kompensera för tygförhållandet. Det hjälper också till att odla hydrokultursystem genom att exakt bestämma pH-värdet, EC-värdet och PPM-värdet i näringslösningar, vilket säkerställer optimal näringsupptag av växterna. Lämplig för hydroponiska system, DWC, NFT och akvaonik.

Användarvänlig design:
Med sin tydliga LCD-skärm och intuitiva knappstyrning gör den digitala pool-salttestaren komplicerat lägesbyte onödigt och säkerställer enkel användning. Dess kompakta och bärbara design gör den bekväm att testa vattenkvaliteten var och när det behövs.

Varenr. 648 714 113

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

5-i-1 multifunktionell pH salttestare / pH TDS EC

Slutter 26 okt. 11:38

Udbudspris

0 Bud

199 SEK

Mamontovaya

Kumla, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

475 anmeldelser

Læs anmeldelser