Beskrivelse

Oversat af

Fyra stycken Philips Avent Natural Response nappflaskor i glas, 3x240ml och 1x120ml.

En nappflaska i glas är bra ur hälsosynpunkt då glas är ett rent material som inte innehåller giftiga, hormonstörande eller andra skadliga ämnen. Nappflaskan har en vid öppning vilket gör den mycket lätt att diska och hålla fräsch. Ett annat plus är att glas inte missfärgas lika lätt som plast gör, vilket gör att produkten känns som ny under en längre tid, och risken för uppkomst av skadliga bakterier minskar.

Nappflaskan fungerar med bebisens naturliga matningsrytm, vilket gör det enkelt att kombinera amning och flaskmatning. Nappen har en unik öppning som bara släpper ut mjölk när bebisen dricker, så när barnet gör en paus för att svälja och andas slutar mjölken att flöda.
Natural Response nappflaska har en bred, mjuk och flexibel dinapp som är utformad för att kännas som ett bröst, för att göra det lättare för bebisen att få ett bra tag och börja dricka.

I paketet ingår:
3x 240ml nappflaskor i glas
1x 120ml nappflaska i glas
4x dinapphållare
4x plastlock till napphållaren
4x plastlock till flaskan

Alla delar i paketet passar till alla flaskor i paketet, oavsett kapacitet på flaskan, eftersom öppningen är lika stor på båda storlekar.

OBS! Dinappar ingår ej; de är färskvara, och det är viktigt att ha rätt flöde för åldern på din bebis. Alla Philips Avent Natural Response dinappar passar till dessa flaskor och kan lätt köpas till.

Kontakta mig innan du betalar om du vill att det ska skickas till EU eftersom frakten måste räknas om.

Varenr. 647 977 404

Visninger 29

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fyra nappflaskor i glas från Philips

Slutter 27 okt. 21:08

Udbudspris

0 Bud

3 SEK

EvaPS

Nyköping, Sverige

5.0

Verificeret

30 anmeldelser

Læs anmeldelser