Beskrivelse

Oversat af

Nära nyskick, verkar olästa (mycket lätt böj i högerkant). Endast 2 nr utgavs i serien, komplett serie som säljs här. Sällsynt och eftersökt!

Handling:

Agent Marc Saunders handlar om den unge Marc Saunders som är hemlig agent för en organisation i USA direkt underställd presidenten. Han har licens för att döda även för att bevara hemligheten om honom själv. En av hemligheterna som han måste bevara är att han har superkrafter. från onda och mörka makters män som riskerar att förstöra allt liv på jorden enbart för egen vinning. I första avsnittet är även en presidentkandidat inblandad i skumma affärer och man tror att det kan vara Marcs far Hur det är avslöjas i detta första rafflande nummer som bara är början på ett äventyr som ger dig maximal spänning, rafflande och tung action på hela 108 härliga sidor i färg. Detta första nummer är ett helt fristående kapitel och det avslutas på sista sidan.

Proveniens: ur serietecknaren Janne Murevärns (f.1959) samling.

Mer info om Murevärn:

https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/J.R._Murev%C3%A4rn

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 636 330 552

Visninger 47

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 27 juni 15:06

KOMPLETT SERIE! AGENT MARC SAUNDERS NR 1 & 2 2011 FÖRSTANUMMER AGENT SPION

Solgt for

149 SEK
Annoncen er afsluttet

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

788 anmeldelser