Beskrivelse

Oversat af

Professionell Micro Needle Roller: Använd den lilla nålen på mikronålrullen för att öppna hudkanalen för att stimulera huden. På kort tid kan mikronålen göra mer än 200 000 mikrobotar, vilket gör att de aktiva ingredienserna effektivt kan penetrera huden, hjälpa till att absorbera näringsämnen och stimulera kollagen i dermis.
Rullen: Använd hudrullar för att förbättra dina hudproblem, öka hudens elasticitet, ta bort rynkor, minska förstorade porer, ljusare hudfärg och minska aknemärken.

Säker och enkel att använda: Dermarir-rullen 0,75 mm är en mikronål för allmänt bruk speciellt designad för ansiktshud. Längden är måttlig, så att din hud kan vara lätt och bekväm.

Ekonomiskt: Professionella skönhetsbehandlingar är mycket dyra. Du behöver bara ha våra mikronålsrullar en gång i veckan. Uthållighet kan få huden att uppnå bra resultat, och alla har råd.

Säkerhet: Ansiktsrullen antar det hypoallergena legeringsmaterialet i den medicinska skalpellen, vilket avsevärt minskar irritationen på huden. Det finns inget mellanrum mellan stifthålet och rullen för att förhindra infektion.

1. Vad är derma roll?
Derma roller terapi är en mycket modern skönhetsmetod nu. Den använder många små nålar på mikronålsrullen för att stimulera huden. På kort tid kan mikronålen göra mer än 200 000 små rör, så att de aktiva ingredienserna tränger in i huden. För att hjälpa till att absorbera näringsämnen kan du minska aknemärken, motverka rynkor, fast hud, blekna, lindra förstorade porer.

Funktioner
Nållängd: 0,5 mm.
Material: 540 Titanium mikronära rostfritt stål (nålar) och hårdplast (handtag).

Produktinformation:

1. Elastisk silikonrulle, MNR medicinsk kvalitet titanlegering 540 mikron nålar, mer lämplig för hudvård.
2. Mikronålshandtag, högtemperaturbeständigt högkvalitativt harts, bekvämt att hålla.
3 mikron nålrullade flingor, mikronålsrullarna är i form av kugghjul, och huvudet är platt romb, genom mikro Med allt fler kanaler absorberar huden mer näringsämnen.

Notera:
1. De flesta kommer att uppleva rodnad och svullnad när de använder derma roller, vilket är normalt. Det rekommenderas att massera försiktigt när du använder derma roller.
2. Dermarollern är endast lämplig för frisk vuxen hud! Om det finns sår, pustler, akne etc., vänta tills såret läker innan du använder det för att förhindra bakteriell infektion.
3 Mikronålen kan användas en gång varannan eller var tredje dag, det vill säga 2-3 gånger i veckan. Före och efter mikronålsoperationen måste starkt ljus undvikas.
4 Denna mikronålrulle är icke-steril förpackning, desinficera den innan den används för första gången!
5 Efter lång tids användning kommer mikronålen att bli trubbig eller av misstag falla i marken (mikronålen kommer att böjas eller bli trubbig efter kollision), ersätt med en ny mikronål

Varenr. 633 721 938

Visninger 55

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 19 juni 15:50

0,75 mm nålar 540 mikron nål titanrulle för ansiktshudföryngring Anti-rynk

Pris

99 SEK
Annoncen er afsluttet

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

1 273 anmeldelser