Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Se från 1948.

Reportage: SE har besökt världens längsta linbana. Den finns i Boliden och den löper de 10 milen från Kristinebergsgruvan över Ytterberg, Strömfors, Rakkejaur, Mensträsk, Bjurfors, Åsen, Kusfors och Renström och fram till Boliden.
Reportage: Tidningen har besökt Ala kyrka ungefär fyra mil utanför Visby. Här arbetar Tore Slitberg som organist. Saken är bara den att Tore Slitberg bara är 13 år! Han är väldigt ung, men väldigt populär i församlingen och mycket duktig på det han gör. Han är även organist i Kräklingbo kyrka

Reportage: Karl Edvard Nornholm är 66 år och han bor i Avesta. Han lider av en svår ögonsjukdom som kallas för reumatisk regnbågsinflammation. Han är svårt synskadad. Men så plötsligt fick han hjälp av doktor Ludvig Magnus Zethelius i Falun. Nu kan han se igen! Tidningen SE är med vid ögonblicket då Karl Edvard Nornholm plötsligt kan se igen.
Reportage: Vad är egentligen Marshallplanen? Tidningen reder ut med hjälp av illustrationer vad den stora Marshallplanen är.

Reportage: Tidningen har rest till USA. Där har man träffat svenske idrottstjärnan Olle Tandberg som tränar boxning där.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Varenr. 597 743 450

Visninger 305

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Se 2 1948 Boliden, Tore Slitberg, Karl Edvard Nornholm, Zethelius,

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

480 anmeldelser

Læs anmeldelser