Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Folke Trasthe bor i en stor röd villa vid sjön Åsnen i Ryd söder om Växjö. Sedan han var barn har han samlat på musikinstrument. Nu får Allers komma hem till honom och vi får se hans enorma samling, ett museum över musikinstrument! "Det här är mitt livsverk", säger han.

Reportage: Lisa Skogsberg är 53 år. Hon lämnade sitt äktenskap och flyttade till en by i Österlen för att förverkliga sin dröm. Hennes barn heter Åsa Skogsberg och Sten Skogsberg. De är också på bild. Hon bor i Peppinge utanför Kåseberga. Lisa Skogsberg är skulptör.

Reportage: Eva-Lena Säll är 17 år och cp-skadad. Nu har hon rest tillsammans med Elsie Pell som är förskollärare i Vansbro, ända till Tunisien. Med på resan är också Elsie Pells föräldrar, Naima Pell och Martin Pell. Allers träffar dem alla. Det är fantastiskt att ett handikappat barn som Eva-Lena Säll kan uppleva så mycket i Tunisien.

Reportage: Gittan Lindkvist arbetar som brovakt i Sandviken. På fritiden ägnar hon sig dock att fläta näver! Hon älskar det. Allers hälsar på henne.

Reportage: Anna-Greta Olsson bor i ett hyreshus i Laxå. Det är fullproppat av prydnadskatter av olika slag. Det var när hennes älskade katt dog som hon bestämde sig. Hon skulle samla på prydnadskatter!

Bild: Peter Rhodin är 12 år och han studerar till skeppare. Han är landets yngste student på en dylik utbildning och nu är han på bild.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Varenr. 636 576 689

Visninger 48

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 2 1982 Folke Trasthe, Lisa Skogsberg, Elsie Pell, Peter Rhodin

Pris

119 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

405 anmeldelser

Læs anmeldelser