Beskrivelse

Oversat af

För samlare och älskare av antikviteter erbjuder vi en utsökt tysk figurin, perfekt för att tillföra en touch av historisk charm och elegans till ditt hem. Denna vackra pjäs mäter 20 cm i höjd och är ett fantastiskt exempel på skickligt hantverk från en svunnen tid.

Beskrivning
Ursprung: Tyskland
Höjd: 20 cm
Skick: Det finns en mindre skada på handen, vilket speglar dess historia och autenticitet.
Inredningstips
Att inkludera denna figurin i din inredning kan lyfta rummets atmosfär och skapa en sofistikerad, tidlös känsla. Här är några tips för att integrera denna charmiga pjäs i ditt hem:

Vitrinskåp: Placera figurinen i ett vitrinskåp tillsammans med andra antikviteter för att skapa en elegant och samlad display. Glasdörrarna skyddar mot damm och ger en känsla av exklusivitet.

Bokhylla: Inkludera figurinen på en hylla bland böcker och andra dekorativa föremål. Detta skapar en intressant kontrast mellan kultur och konst och ger bokhyllan en unik touch.

Soffbord: Ställ figurinen på ett soffbord som en mittpunkt. Omge den med små blommor eller ljusstakar för att skapa en vacker och inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum.

Entrébord: Placera den på ett konsolbord i hallen. Detta ger dina gäster ett varmt och elegant välkomnande.

Sovrum: För en mer personlig touch, placera figurinen på en byrå eller ett nattduksbord. Den skapar en lugnande och estetiskt tilltalande atmosfär i ditt privata rum.

Denna figurin är inte bara ett dekorativt element, utan också en konversationsstartare och ett stycke historia att beundra och vårda. Trots den mindre skadan på handen, behåller den sitt estetiska värde och sin charm, vilket gör den till ett utmärkt tillägg i vilket hem som helst.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 640 088 494

Visninger 88

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Elegant Tysk Figurin - En Samlares Dröm!

Pris

200 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

632 anmeldelser

Læs anmeldelser