Beskrivelse

Oversat af

Fungerande Golvpolerare/Golvbonare av märket Electrolux från 1950 talet. Maskinen har gått igenom en konverting som tillåter jordad kontakt men orginal kontakt finns fast är sönder (gjordes för att testa maskinen).

Den är 113,5cm hög och väger 8,2kg och har ett handtag som kan fritt skjusteras vid användning (see bild 5). Maskinen har också bara en hastighet med en AV och PÅ knapp.

Där tillkommer lite tillbehör som inte är testad men troligtvis inte kommer hålla för användning eftersom den här maskinen är mer avsevärd som ett museum och display objekt, (Efter skick).

Utseende mässigt och övrigt skick så finns tecken på användning och kosmetiskt slitage, (Se bilder), rengöring och färgning kommer behövas för återställning.

BRA ATT VETA: Alla saker sålda genom mig är testad och skicket beskrivs noggrant i auktionens beskrivning. Kommer något fram som inte matchar beskrivning eller är söndrigt så beror det troligtvis på slarv hos paket leverantör. Detta beror på fall till fall, men alla paket packas väl och tryggt. Ta kontakt med mig vid missnöje.

BETALNING: Varan ska betalas inom en vecka (7 dagar) efter vunnen auktion. Vill du förlänga tiden så var vänligen och kontakta mig så kan vi förlänga tiden åt dig om vi anser det nödvändigt. Privata Avbetalnings planer godkänds ej.

INTERNATIONELL KÖPARE: Frakt utanför Sverige kostar extra, efter en auktion har gått ut som du har vunnit så får du ett meddelande från mig med den nya fraktkostnad om du handlar från till exempel USA, China, Indien osv. Efter meddelandet kan du betala.

EU KÖPARE: Handlar du utanför Sverige men fortfarande inom EU från till exempel Tyskland, Polen, Österriket osv. så får du också meddelande från mig med den nya fraktkostnad. Efter meddelandet kan du betala.

Varenr. 637 084 219

Visninger 31

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 10 juli 15:29

Vintage Electrolux Golvpolerare från 1950-talet

Udbudspris

|0 Bud

500 SEK

Slutter om

Ktookua98

Helsingborg, Sverige

4.9

Ktookua98

Verificeret

22 anmeldelser

Læs anmeldelser