Beskrivelse

Oversat af

En fin, designad, eldfast Bodum-glasskål/ugnsform i serien Hot Pot med underlägg av kork. Den är gjord av Peter Bodum A/S och formgiven av Michael Lax. Skålen är från andra halvan av 1900-talet och etikettsignerad med "bodum Bodum design Made in Denmark" samt stämplad undertill i vitt med "Het-resistant BODUM Résistant au feu DENMARK". Glasskålen är i fint skick utan skador och den är högst obetydligt använd. Till exempel så finns klisteretiketten kvar i fint skick. De vita ”prickarna” finns inte i verkligheten utan blev till vid fotograferandet. Glaset är cirka 17 centimeter i diameter (upptill) och cirka tio centimeter högt (med korkunderlägget). Det rymmer en liter och har varunummer 4402. Var vänlig se bilderna.

Bodum är en dansk-schweizisk köksutrustningstillverkare med huvudkontor i Triengen, Schweiz. Bodum grundades i Köpenhamn år 1944 av Peter Bodum. År 1978 flyttades företaget till Schweiz av hans son, Jørgen, som fortsätter att driva företaget som verkställande direktör. Bland produkterna är franska pressar, vakuumkaffebryggare ("Santos" och "Pebo") och dubbelväggiga dryckesglas tillverkade av borosilikatglas. Läs gärna mer på Wikipedia

Obs, detta är en äkta auktion! Utropspris endast 59 kronor och inget reservationspris, utan du får den fina Bodum-skålen i originalkartong för 59 kr om ingen annan bjuder högre! Jag packar i hård kartong med bubbelplast och tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller dylikt. Schenkers (spårbart och försäkrat) porto för denna auktion blir 59 kronor.

Betalning på Traderas sida: PayPal, bankgiro, Swish mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner.Titta gärna på min andra auktioner.

(Sökord: glaskärl glasskål glasskålar )

Varenr. 646 358 888

Visninger 36

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 13 okt. 20:31

Bodum Hot Pot glasskål Danmark design Michael Lax etikettsign i orgin ask 1liter

Udbudspris

|0 Bud

59 SEK

Slutter om

finagrejer6

Södertälje, Sverige

5.0

finagrejer6

Verificeret

Topsælger

604 anmeldelser

Læs anmeldelser