Beskrivelse

Oversat af

Bra skick, se bilder.

Har du en levande fantasi och livliga drömmar? Är ensamtid varje dag lika väsentlig för dig som mat och vatten? Är du ”för blyg” eller ”för känslig” enligt andra? Gör oväsen och oordning att du snabbt blir överväldigad? Om dina svar är ja, kanske du är en högkänslig person.

De flesta av oss känner oss överstimulerade emellanåt men för den högkänsliga personen är det ett sätt att leva. I den här banbrytande boken visar Elaine Aron, psykolog, forskare och själv högkänslig, hur du kan identifiera detta personlighetsdrag hos dig själv och göra det bästa av det i olika situationer. Utifrån omfattande forskning och hundratals intervjuer visar hon dig hur du bättre kan förstå dig själv och ditt personlighetsdrag, och därmed skapa ett fullare och rikare liv.

I boken hittar du självbedömningstester som hjälper dig att identifiera de områden där du är högkänslig, tips på hur du i ett positivt ljus kan rama in dina erfarenheter och därigenom nå större självkänsla, insikter om hur högkänslighet påverkar både arbetsliv och personliga förhållanden, tips på hur du kan hantera överstimulering, information om medicinering, tekniker för att berika själ och ande, och mycket mer.

Varenr. 644 910 497

Visninger 15

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 22:03

DEN HÖGKÄNSLIGA MÄNNISKAN / KONSTEN ATT MÅ BRA I EN ÖVERVÄLDIGANDE VÄRLD

Udbudspris

|0 Bud

129 SEK

Slutter om

Filosofem

Norrköping, Sverige

5.0

Filosofem

Verificeret

Topsælger

1 246 anmeldelser

Læs anmeldelser