Beskrivelse

Oversat af

De kostar mellan 150-350 styck nya. En del finns inte att köpa längre. Fint skick!

fokus är personlig utveckling, läkande, sökande. Ett kanon paket för dig som vill växa, läka trauman där vården inte räckt till och som är öppen för alternativa synsätt på livet!

Om paketet inte säljs, går det bra att maila intresseförfrågan på enskilda titlar, så kan jag lägga ut separat.

Healingkoden
År 2001 upptäckte dr Alexander Loyd hur man kan aktivera en fysisk funktion som finns inbyggd i kroppen och med vars hjälp vi kan eliminera orsaken till så mycket som 95 procent av alla sjukdomar och fysiska symtom.
Nervsystemet och immunförsvaret kan då utföra sitt arbete med att läka skador och svagheter i kroppen. Dr Loyds upptäckter har validerats med hjälp av tester och inte minst av de tusentals människor från hela världen som har använt healingkoden för att komma till rätta med praktiskt taget alla slags problem när det gäller sjukdomar, känslor och relationer, liksom framgång i arbetslivet.

Trappor till himlen
LORNA BYRNE ser och talar med änglar varje dag och har gjort det ända sedan hon var liten. Som barn fick Lorna veta av änglarna att hennes uppgift här på jorden var att dela med sig av den vishet och kunskap som Gud och änglarna förmedlade till henne. Lorna avslöjar den kanske mest detaljerade information om änglar och om hur de arbetar i världen som någonsin har nedtecknats.

oändliga möjligheter
i en värld av drömmar finns det ingen begränsad tillgång på det vi önskar oss särskilt inte på lycka. Det enda som sätter gränser för våra möjligheter att få mer kärlek och fler chanser i livet är vår förmåga att föreställa oss dessa saker och handla i enlighet med det. Det menar författaren Mike Dooley, som med häpnadsväckande insikter och total uppriktighet visar sanningarn.

förena kropp och själ
Vi är många som upplever en bristande harmoni, som snubblar fram i livet utan tillgång till andens fulla kraft och närvaro. Trauman, olyckor och besvikelser kan göra att kroppens och själens energifrekvenser kommer i ofas. Soul Body Fusion® är en enkel, snabb och helt ofarlig process som du kan göra med dig själv och andra och som återetablerar harmonin på cellnivå, så att kroppen kan rymma så mycket ljus som möjligt. Förändringen är varaktig och oändlig. Förena kropp och själ med Soul Body Fusion® är en praktisk handbok med tydliga instruktioner och exempel, och dessutom får du både den mystiska och den vetenskapliga förklaringen till det som sker.

förändra ditt liv, förändra världen
Mäster Ryuho Okawa är grundare till Happy Science, den största andliga rörelsen i Japan. Han har inspirerat miljontals läsare och anhängare världen över med sitt budskap om hopp, och om att minnas våra andliga rötter och acceptera att vi alla, oavsett etnicitet, religion och kultur, från början ingick i ett enda gigantiskt släktträd - det kosmiska trädet. Varje människa har, enligt Mäster Ryuho Okwa, makt att förändra sitt liv och att förändra världen.

koden
Koden kommer att hjälpa att dig förstå vem du är, varför du är här och hur du passar in i livet. Boken kan förändra din värld, eller åtminstone ditt sätt att se på världen.Kombinationen av siffrorna i ditt födelsedatum är ungefär som kombinationen till ett kassaskåp den behövs för att vi ska kunna nå innehållet. I Koden integreras kraften och färgerna hos siffrorna i ditt födelsedatum. Koden går djupare än den vanliga numerologin och ger möjligheter att se bortom det uppenbara, att göra sig av med gammalt bagage och börja om på nytt.

manusmetoden
denna annorlunda självhjälpsbok använder sig författaren Johan Ohlson av filmens, mytens och drömmens värld för att hitta nya redskap för självkännedom. Genom att applicera mytens och filmens dramaturgi på ditt eget liv kan du lättare identifiera de problem och utmaningar du brottas med. I filmen om dig själv är det förstås du som spelar huvudrollen.

häxans handbok
alla hemligheter en modern häxa bör känna till.

heala din framtid
i den här fängslande boken tar Villoldo upp olika sätt på vilka du kan läka dig själv och dina närstående med hjälp av metoder som har använts av amerikanska schamaner. Forna tiders schamaner kallade de här kraftfulla processerna för inre resor.
Du får lära dig att du har fyra kamrar i din själ, på samma sätt som du har fyra kamrar i ditt hjärta. I den första kammaren har du förvarat minnet av ett sår som har hindrat dig från att leva och förverkliga ditt högre syfte. Därefter arbetar boken vidare med dom övriga kammrarma och hur du frigör dig från begränsande sår.

boken innehåller också detaljerade beskrivningar av hur man utför soul retrieval för att läka det förflutna och finna sitt högre syfte, som illustrerar hur du kan bli din egen schaman och på några sessioner med inre resor åstadkomma vad som kan ta många år att åstadkomma med traditionella psykologiska terapimetoder.

Alberto Villoldo, Ph.D. är psykolog och medicinsk antropolog och har studerat inkaindianernas och amazonasindianernas healingtraditioner i mer än 25 år.

andlig frigörelse
Michael Beckwith lär oss att det är inre andligt arbete som befriar, inte religiositet eller dogmer. Med inspiration från ett brett spektrum av andliga visdomslärare, moderna andliga vägledare och västerländska läraror.

drömtolkning
Bli din egen drömguide. Lär dig tolka dina drömmar.

Boken Drömtolkning innehåller en exklusiv metod där du steg för steg får reda på vad dina drömmar betyder bara för dig. Och blir ett verktyg till hur de kan hjälpa just dig.

skapa din framtid
Boken handlar det om hur vi genom att hela tiden ha en medveten avsikt med det vi gör inte bara kan uppnå det vi vill utan även njuta av varje steg på vägen. Livet blir en ständigt pågående och lustfylld resa, snarare än trista dagsetapper på väg mot tillfälliga "lyckotoppar". I det mysterium som kallas livet söker vi ständigt efter svar. Vi vill ta kontroll över livet, men utan att veta hur vi ska bära oss åt. Vi vill dämpa vår rädsla - från den minsta, mest intima rädslan beträffande den egna kroppen eller de närmaste relationerna, till den största av rädslor beträffande döden, statsskicket eller världens framtid. Vad vi än är rädda eller oroliga för har Abraham inte bara ett svar, utan även en enkel process vi kan utföra.

frekvens
Genom att lära dig hitta din hemfrekvens den högsta, mest naturliga vibration du kan uppnå kan du maximera din klarhet, minimera dina ansträngningar och upptäcka nya talanger och förmågor. Med hjälp av bokens nio faser till den personliga förvandlingen kan du börja förbättra dina relationer, hitta bättre lösningar på problem och materialisera ett liv som innehåller allt du behöver. Frekvens visar hur du påverkar ditt energitillstånd så att du håller dig kvar på banan mot ditt öde.

Varenr. 646 494 054

Visninger 35

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 15 okt. 17:40

Bokpaket, personlig utveckling och andlighet, 13 inbundna böcker.

Udbudspris

|0 Bud

499 SEK

Slutter om

mode_och_annat

Tierp, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

310 anmeldelser

Læs anmeldelser