Beskrivelse

Oversat af

Fri frakt på böcker och filmer vid köp över 250:-, både för enskilda objekt och samfrakt.

“Den stora djurboken” av Dr. V.J. Stanek är ett imponerande verk som tar dig med på en resa genom djurens fascinerande rike. Boken är fylld med detaljerade beskrivningar av både välkända och mer sällsynta djurarter, tillsammans med vackra illustrationer och fotografier. Här får läsaren lära sig om djurens beteenden, deras livsmiljöer och unika egenskaper. En perfekt bok för alla naturintresserade, både unga och gamla, som vill fördjupa sina kunskaper om djurens fantastiska värld!

Se bild/bilder för att bedöma skick. Önskas det fler bilder eller kompletterande information, skicka ett meddelande med din förfrågan, så svarar jag så fort jag har möjlighet.

Samfrakten gör det smidigt att ge plats för fler berättelser i ditt liv! Här hittar du secondhandböcker så som älskade romaner, deckare, biografier och allt däremellan, som nu väntar på att förtrolla nya läsare. Varje bok har redan delat sin berättelse en gång och är redo att bli älskad på nytt – kanske just av dig?

Utforska allt från djupa klassiker till spännande thrillers och feelgood-romaner. Och glöm inte att se över mitt övriga utbud – fler bokpärlor att samfrakta. Ge dem ett nytt kapitel i ditt liv!

Passa på att lägga bud nu och fynda innan auktionen tar slut! Skulle boken inte bli såld under auktionen, får du ytterligare en chans – då finns den tillgänglig för direktköp under en månad via "Köp nu" på Tradera. Efter denna period kommer boken att gå vidare till nästa försäljningskanal, så ta chansen innan den försvinner!

Betalning sker inom 3 dagar.
Försändelsen skickas inom 1-3 dagar.
Erbjuder samfrakt om köp görs samma dag.

Varenr. 646 975 369

Visninger 7

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 12 okt. 18:19

Den stora djurboken av Dr. V.J. Stanek – En fascinerande resa i djurens värld

Udbudspris

|0 Bud

30 SEK

Slutter om

kaakan

Näsum, Sverige

5.0

Verificeret

81 anmeldelser

Læs anmeldelser