Beskrivelse

Oversat af

Jan Lööf Sagosamling är en jättefin bok som är perfekt för barn i alla åldrar samt för vuxna som gillar fina illustrationer (se bilder). Jag fick boken i present men eftersom jag hade den redan så säljer jag den här vidare i nyskick. Nypris 299 kr

Med denna påkostade och fantastiska samlingsvolym vill vi fira en av Sveriges största barnboksskapare. Själv bidrar han genom att restaurera alla gamla böckers illustrationer till en nivå som motsvarar hur de en gång såg ut i original.

I drygt 50 år har Jan Lööf skrivit och illustrerat barnböcker. Många har blivit moderna klassiker, lästa och älskade om och om igen. De slår an en alldeles säregen ton som många läsare fastnat för. Och bildernas otroliga detaljrikedom bygger en värld man gärna besöker många gånger med glädje och nyfikenhet.

I den här samlingsvolymen ingår några av Jan Lööfs mest kända bilderböcker: Sagan om det röda äpplet, Morfar är sjörövare, ABC-boken, Ta fast fabian, Matildas katter, Pixiböckerna Viktor bygger en bro, Födelsedagspresenten och Pelles ficklampa och många fler.

Se gärna mina andra annonser där kan du bl.a hitta flera barnböcker. Jag kan även samfrakta. Varorna skickas inom 1-3 dagar efter att betalningen är mottagen.

Varenr. 648 170 357

Visninger 24

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Jan Lööf - Sagosamling / 12st klassiska Jan Lööf sagor i en bok / 1966-2008

Slutter 14 nov. 22:46

180 SEK

Sebone

Solna, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

144 anmeldelser

Læs anmeldelser