Beskrivelse

Oversat af

Produktkonfiguration: 12 oz drickglasset innehåller 2 kaffekoppar i glas [ Diameter - 2,68 tum, höjd - 5,71 tum), 2 bambulock, 2 återanvändbara glassugrör och 1 rengöringsborste, klassisk design.
Mycket praktisk uppsättning.Hög kvalitet: Glasytan är präglad vilket ger det ett mer sofistikerat utseende. Kopparna är tillverkade av material av livsmedelskvalitet, högkvalitativt klart glas, bly- och BPA-fritt. De kan användas säkert under lång tid.

Dessa vinglas kan tvättas i diskmaskin. Glaset är hållbart, splittrings- och okrossbart och lätt att rengöra i vår diskmaskin utan rädsla för att skada glaset.Multifunktionell användning: Den kan användas som en iskaffemugg för att njuta av din första kopp iskaffe på morgonen!

Koppen är perfekt för alla tillfällen, alla varma eller kalla drycker. Den är populär i hushåll, kök, bryggerier, kaféer, barer och restauranger.
Du kan använda den för att göra cocktails, fruktjuice eller någon annan rolig festdryck.

Söt gåva: Denna glasmugg är mycket modern, mycket estetisk, med utmärkt bearbetningskvalitet. Den kan användas som födelsedagspresent, familjegåva, festgåva och julklapp. Det är definitivt en stor överraskning för vinälskare.

Varenr. 636 468 070

Visninger 46

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 19 juli 18:26

Dricksglas set med 2, glasmuggar med bambulock och glassugrör

Pris

70 SEK

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

442 anmeldelser

Læs anmeldelser