Beskrivelse

Oversat af

Upptäck charmen i denna vintage tekanna, tillverkad i England och skapad av vackert glaserad keramik med en mörkbrun finish. Tekannan har en elegant texturerad detalj runt basen som ger ett rustikt men samtidigt sofistikerat utseende, perfekt för både moderna och traditionella miljöer. Den tidlösa designen och genuina hantverk gör denna tekanna till ett fantastiskt inslag vid varje teservering.

Den praktiska designen med en bekväm hällpip och ergonomiskt handtag gör den enkel att använda, och dess generösa storlek gör att den passar för att servera te till flera personer vid sociala tillfällen. Oavsett om du är en samlare av engelskt stengods eller bara vill addera en vacker vintagekänsla till ditt hem, är denna tekanna ett utmärkt val.

Perfekt som en unik gåva till en teälskare eller som en vacker dekoration på kökshyllan. Med sin märkning "Made in England" vittnar den om en hög standard av hantverk och kvalitet.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 646 561 582

Visninger 30

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Vintage Tekanna "Made in England" - Brun Glaserad Keramik med Texturerad Detalj

Pris

375 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

665 anmeldelser

Læs anmeldelser