Beskrivelse

Oversat af

Njut av en avkopplande ryggmassage
Massagekudde,Lättnad för ryggvärk,Stark motor Enkel att använda Laddningsbart batteri

Expain Relax Back är en innovativ massagekudde som ger en avslappnande massage och lossar dina spända ryggmuskler efter en lång arbetsdag. Passar alla men rekommenderas speciellt för personer med smärtor i ländryggen. Expain Relax Back är också användbar på låren, gluteus benen och övre ryggen.

Ryggmassage ger möjlighet till omedelbar lindring efter en hård dag på jobbet. Den nordiska innovativa designen gör att den sticker ut genom att passa in!

Hård eller mjuk massage8 massagehuvudenUppladdningsbar och sladdlös driftDesignad för att passa i din soffa eller vilstolSlut i lager

BeskrivningYtterligare informationRecensioner (0)BeskrivningExpain Experts
”Expain Relax Back är en produkt som uppfyller kraven för en bra hemprodukt, med massage och värme kombinerat med en snygg design. Den här produkten kan jag rekommendera till alla med muskelsmärtor och som kommer att ha nytta av massage i ländryggen, ofta i kombination med professionell hjälp.”

”Vi använde länge för att komma på hur man gör massagehuvuden som kunde ge både hård och mjuk massage utan att användaren skulle byta delar. Idén slog oss när vi satt bak i en taxi i en bilkö i Kina. Hårdheten i massagen är tryck, som beror på kraften och det område som kraften tillförs över. Lösningen var att ha en liten yta för att ge hård massage på ett roterande sätt och ett stort område för att ge mjuk massage åt andra hållet."

"Det finns en anledning till varför toppidrottare får massage varje dag. Massage hjälper kroppen att bli av med orenheter på ett snabbare sätt, så att restitutionsprocessen går snabbare.”

Lämplig för alla
Låt massagekudden Expain Relax Back lossa dina ryggmuskler efter en lång arbetsdag. Rekommenderas för personer med ländryggssmärta, men Relax Back känns bra för alla. Många använder även Relax Back på tights, glutes, ben och övre delen av ryggen när de ligger i soffan. Den starka motorn låter dig faktiskt sitta på den, och den ger fortfarande bra massage.

Användning
Expain Relax Back är mycket lätt att använda och det tar bara några sekunder att lära sig hur man använder det. Expain Relax Back placeras på ryggstödet på en stol eller soffa och används när du tittar på TV, läser en tidning eller en god bok. Lätt att använda med 4 knappar; på/av, rotationsriktning för hård eller mjuk massage, rotationshastighet I eller II och värme på eller av. Batteritiden på 2,5 timmar gör att du inte behöver tänka på att ladda hela tiden, men Relax Back kan även användas under laddning.

Innovation möter design
Med EXPAIN innovativa patenterade massagehuvuden kan du byta från mjuk till hård massage med en knapptryckning. De 8 uppvärmda massagehuvudena ger en känsla av mänsklig beröring. Den nordiska designen låter dig hålla EXPAIN Relax Tillbaka i soffan som en kudde. Hög kvalitet.

Obetydligt använd, som ny.

EXPAIN Relax MiniKontaktExpain AS
Minister Ditleffsvei 17A
0862 Oslo
Norge

+47 48 44 50 45
shop@expain.com

ProdukterSöka efter:SökFölj oss

Köpare betalar frakten

Varenr. 636 751 244

Visninger 37

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 7 juli 17:50

EXPAIN MASSAGER

Udbudspris

|0 Bud

699 SEK

Slutter om

blond-55

Karlskoga, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

598 anmeldelser

Læs anmeldelser