Beskrivelse

Oversat af

En läcker bricka / inredningsdetalj / fat med modellnamn Alea som förhöjer de flesta möbler och inredningsstilar. Ha det inför dörren i hallen för att lägga nycklarna på, i vardagsrummet med ett vackert ljus på eller i sovrummet för att ge en naturlig plats för dina smycken?

Undersidan har försetts med korkskydd och den är gjord i vårt nya unika material med eget recept som vi provat fram under en lång tid. Totalt är det hela 8 olika ingredienser som tillsammans ger en hållbar och vacker inredningsdetalj.

Ytan är behandlad för att fungera som inredning, tänk på att inte diska eller utsätta det för vassa föremål då det av naturliga skäl då kan ta skada.

ODA Studio - en del av Kreativa Skapelser
Våra gjutna produkter säljs numera under namnet ODA Studio som är vårt sätt att visa upp allt det vackra vi skapar ihop. Vi brinner för att skapa hållbar inredning som lyfter fram och förnyar sin omgivning utan att det ska leda till onödig konsumtion. Vill du hitta renoverade möbler som passar till dessa inredningsdetaljer kan du söka efter Kreativa Skapelser på Tradera precis som förut.

Korta fakta som kan vara till hjälp för dig
Typ: Bricka
Färg: Granitgrå
Material: Vårt egna recept
Höjd: ca 2 cm
Djup: ca 14 cm
Bredd: ca 23 cm

Skick: Fint skick, se bilderna för att bilda dig en uppfattning. Varje objekt är unikt och skiftningar i färgerna kan finnas, vi använder samma annonsbilder. Gjutna objekt har naturligt även ett fåtal luftbubblor även fast vi gör vårt bästa för att minimera dem.

Köparen står för frakten, samfraktar gärna. Du får gärna hämta upp möbeln hos oss i Älvsjö utanför Stockholm.

Packas väl!
Betalning inom 3 dagar

Lycka till!

Varenr. 645 801 261

Visninger 8

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 25 okt. 15:22

Alea - Molnformad Bricka Fat ODA Studio Granitgrå Stämplad Retro kork betong

Pris

290 SEK

KreativaSkapelser

Älvsjö, Sverige

5.0

Virksomhed

58 anmeldelser

Læs anmeldelser