Beskrivelse

Oversat af

Handgjord tibetansk sångskål med dubbelsidig emalj, sidenmatta (slumpmässiga färger) och pinnar (slumpmässiga färger).

Den består av sju metaller, inklusive guld, silver, koppar, järn, tenn, kvicksilver och bly, med en tennhalt på 10 % till 20 %. Vid användning kommer den att avge ett behagligt ljud som kan få nästan vem som helst att slappna av och lugna sinnet. Minska stressen i ditt liv och hitta de inre frid ni söker även om för en stund.

Försiktigt handslagen av nepalesiska hantverkare ljudet är långt, ljudet är stabilt, vibrationsfrekvensen är hög och ljudet är rent. Varje handgjord sångskål avger något olika ljud och frekvenser.

Lätt att spela, när man spelar med en klubba (pinnar) på kanten ger den ett vackert, lugnande och avslappnande ljud. Den unika nyansen skapar ett perfekt tillstånd för djup kontemplation och avkoppling. Du kan göra ett levande ljud genom att trycka på den yttre ytan av sångskålen med en pinne för att uppnå lugn och synkronisering i ditt hjärta.

(Denna typ av ljud kan hjälpa kroppen att slappna av, lugna sinnet, läka själen, förbättra sömnen, används i stor utsträckning inom yoga, sjukgymnastik i skönhetssalonger, ljudterapi etc. Det är idealiskt för lärare, yogalärare, föräldrar, nybörjare och erfarna samlare.)

(Ingen retur tillåten, leveranstid är mellan 1-4 veckor beroende tillgång)

Varenr. 645 987 983

Visninger 136

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Handgjord 20 cm Tibetansk Meditations skål med tillbehör

Slutter 27 okt. 16:21

890 SEK

Webmagasinet

Stockholm, Sverige

4.9

Webmagasinet

Verificeret

Topsælger

524 anmeldelser

Læs anmeldelser