Beskrivelse

Oversat af

En komplett bruksanvining finns gratis på https://www.bruksanvisni.ng/husqvarna/designer-se-limited-edition/bruksanvisning

Nypris 49000

Den behöver en service då den just nu syr hoppstygn och undertråden trasslar förfärligt.
Jag har haft den ca 10 år, och den har varit väldigt pålitlig, men inlämnad några gånger på service. Broderidelen testade jag när jag precis fick den, men har aldrig egentligen använt den.
Luckan som är på bild 8 går inte att sätta fast då ett fäse har gått av.
Senast jag sydde på den kom det upp ett "varningsmeddelande" på displayen att "maskinen är inställd på raksöm", jag vet inte riktigt vad det betyder...
Jag bytte nyligen fästet som man sätter fast pressarfoten i, men då gick skruven av,och jag satte i en annan skruv som tillfällig lösning.

Standardbåge 4 tum x 4 tum (100 x 100 mm).
Stor ram 9,6" x 6" (240 x 150 mm).
Mega Hoop 14,2" x 6" (360 x 150 mm).

Det som är på bilderna är vad som ingår, och jag gör inga återköp.
Nedan kan du läsa om maskinen och dess funktioner.

Produktinformation
Viking Designer SE Limited Edition broderi och symaskin
Viking Designer SE Limited Edition är förmodligen den mest avancerade hembroderimaskinen som finns. Den största LCD-skärmen på någon maskin möter dig. Rader av långvariga dioder lyser upp med en optimal inställning. Din syn på sömnad och broderi kommer att förändras för alltid.

Designer SE har de allra senaste funktionerna som utökar din kreativitet och ökar glädjen att sy. Den har två inbyggda rådgivare, en för sömnad och en för broderi. Det finns två USB-portar för att ansluta datorer och tillbehör. Du kommer att hitta imponerande interaktiva 3D-broderifunktioner.

Denna nyaste uppfinning från svenska Husqvarna Viking skapades utifrån dina sömnadsönskningar. Den inbyggda flexibiliteten och anpassningsförmågan kommer att ge glädje i många år framöver.

Viking Designer SE Limited Edition Nyckelfunktioner
Interaktiv designerskärm. Interaktiv DESIGNER-skärm
Den stora interaktiva DESIGNER-skärmen med 3D-vy är det första som drar din uppmärksamhet. Förutom sin enorma storlek är den interaktiva DESIGNER-skärmen också den enklaste att använda. Använd bara din penna eller en valfri USB-mus för att aktivera vilken funktion som helst, vilken söm som helst eller vilken information som helst med bara en touch!

Interaktivt 3D-broderi. Interaktivt 3D-broderi.
Se all skönhet och detaljer i dina mönster i verkliga trådfärger på den interaktiva DESIGNER-skärmen i 3D. För att spara tid, välj en 3D-bakgrundsfärg som matchar ditt tyg för att se hur det färdiga projektet kommer att se ut innan du börjar! Notera bakgrundsfärgen under blommorna (vänster).

Långvariga lysdioder. E ljus.
Rader med långvariga lysdioder (LED) ger perfekt naturlig belysning. De är ovanför friarmen och nålen för att minska skuggor och ge det bästa ljuset för sömnad. Justera ljusstyrkan och färgtonen för ljuset för att se ditt tyg i sann färg.

Exklusivt sensorsystem.
Det exklusiva sensorsystemet är som att ha en hjälpande hand! Den höjer och sänker automatiskt pressarfoten. Den säkerställer också perfekt matning genom att ställa in pressarfotstrycket för alla tygtjocklekar. Det finns till och med ett extra lyftläge för tjocka sömnadsprojekt som täcken. Sensorsystemet sänker matartänderna för att ge extra utrymme för dem att enkelt glida in. Pilarna på skärmen visar nålens stoppläge. Sluta sy med nålen nedåt och sensorsystemet höjer automatiskt pressarfoten till ett vridläge, ett perfekt flytläge för tygets tjocklek. Båda dina händer är fria att styra ditt tyg.

Exklusiv sömnadsrådgivare. Exklusiv sömnadsrådgivare.
Omedelbar hjälp finns alltid tillgänglig. Ange bara typ och vikt på tyget på pekskärmen. Den exklusiva sömnadsrådgivaren rekommenderar omedelbart den bästa nålen och stabilisatorn samt över- och undertråd. Ändra inställningarna när som helst för specialtekniker.

Exklusiv broderirådgivare. Exklusiv broderirådgivare.
Ange helt enkelt din tygtyp, vikt och sömnadsteknik och få den perfekta sömmen. Broderirådgivaren ställer in bästa söm, stygnbredd och längd, trådspänning, syhastighet och sensorfotstryck. Den rekommenderar också den bästa pressarfoten, rätt nål, om det behövs stabilisator och mer. Ändra någon eller alla inställningar när som helst för specialmetoder.

Spara dina mönster på det extra 1 GB USB Embroidery Stick som medföljer din DESIGNER SE Limited Edition eller på 256 MB HUSQVARNA VIKING Embroidery Stick. Du behöver inte placera din dator och din symaskin sida vid sida för att överföra mönster.

USB-anslutning. USB-anslutning.
Det finns två USB-portar som gör det enkelt att överföra motiv till och från din dator, en valfri diskettenhet eller en valfri CD-enhet med ett USB Embroidery Stick. Navigera på din interaktiva DESIGNER-skärm för att snabbt göra ändringar eller välja olika funktioner med hjälp av en valfri mus. DESIGNER SE Limited Edition är redo att hantera de flesta populära designformat som finns tillgängliga.

Enkla uppdateringar. Enkla uppdateringar.
Uppdatera DESIGNER SE Limited Edition via Internet eller hos din HUSQVARNA VIKING-återförsäljare. Nedladdningar går snabbt och enkelt.

Selektiv trådskärare. Exklusiv selektiv trådskärare.
I sömnads- eller broderiläge klipper du över- och undertråden med ett tryck. I broderiläge klipper den automatiskt endast övertråden för färgbyten.

Över 1000 stygn. 1000+ stygn,
Alla möjliga sömmar du önskar är nära dina fingrar för oändliga kreativa möjligheter.

Nytt antal stygn när du ändrar storlek på designen. Ändra storlek.
Ändra storlek på designen, Designer SE räknar om antalet stygn.

Viking Designer SE Limited Edition Allmänna funktioner
Justerbar stygnbredd från 0 - 7 mm.
Justerbar stygnlängd från 0 - 6mm.
Upprepning av larm.
Automatisk matartänder faller.
Block, konturblock, pensellinje och skriptalfabet.
Enkel trädning och automatisk nålträdare.
Selektiv trådskärare.
Åttavägssömmar.
Elektronisk effekt/hastighetskontroll.
Filhanteraren.
Fixa funktion.
Fyrvägssömmar.
Omedelbar och permanent reversering.
Nålstopp upp/ner.
Spegelbild.

Ettstegs knapphålssensorfot.
Exklusiva perfekt balanserade knapphål (PBB) som syr båda kolumnerna i samma riktning för balanserade, professionella knapphål.
Permanent smord.
Piktogram.
Förprogrammerade applikationssömmar.
Snabbvindspole.
Operativsystem i realtid.
Sy utan fotkontroll.
Knäpp på och av pressarfötterna.
Över- och undergängssensor.
Verkligen automatisk självjusterande spänning.
Tvillingnålssäkerhet.
29 nålpositioner.
Två inbyggda trådrullar.

Varenr. 645 038 085

Visninger 184

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 1 okt. 21:39

Husqvarna Viking Designer SE Limited Edition Broderimaskin / symaskin

Førende bud

|

420 SEK

Slutter om

Baba122

STRÖMSTAD, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

3 016 anmeldelser

Læs anmeldelser