Beskrivelse

Oversat af

Logitech G Pro X 60 Lightspeed är ett trådlöst tangentbord för e-sport proffs. Optiska (taktila) brytare ger betydligt större möjligheter än mekaniska brytare. Tangentbordet är litet - 60% av normalt. Bland annat saknas det numeriska tangentbordet och mellantangenterna. Anslutning via dongel 2,4 GHz gör tangentbordet laggfritt. Mycket anpassningsbart. Snygg RGB-belysning. Kraftigt, hårt fodral medföljer.

Jag testar och skriver om diverse speltillbehör och hemelektronik. Denna produkt har varit en sådan testprodukt och har använts under en mycket kort tid och är därför i nyskick. Levereras originalförpackning. Inget kvitto medföljer.

Utgivarnas beskrivning

Speltangentbordet PRO X 60 LIGHTSPEED är designat med feedback från hundratals av världens bästa e-sportutövare. Ta kontroll över varenda knapp i G HUB med KEYCONTROL och fem anpassningsbara lager för den ultimata kommandocentralen. Spela på ditt sätt med PBT-knappar med dubbla lager och optiska GX-brytare – tactile. Anslut smidigt med Bluetooth eller USB och släpp loss hastigheten och tillförlitligheten med prestandan i trådlösa LIGHTSPEED. Vinn med stil med LIGHTSYNC-anpassningsbar RGB. Kompakt kontroll. Inga kompromisser.
PRO X 60 LIGHTSPEED
Det här mekaniska speltangentbordet på 60 % är nästa generations professionella, trådlösa tangentbord. Det har designats ihop med e-sportutövare för att leverera högsta prestanda och säkra vinsten.

Storlek har betydelse
Maximera utrymmet utan att kompromissa med prestandan. Ett kompakt mekaniskt tangentbord utan numerisk knappsats lämnar mer utrymme för musrörelser så att du kan fokusera på att vinna.

Teknik i proffsklass
Spellägesreglage, standardlayout på tangentbord med kompabilitet för tre spelare, mediekontroller och volymhjul och anpassningsbara, bakgrundsupplysta LIGHTSYNC RGB-knappar via G HUB.
Anpassning är nyckeln
Anpassning är nyckeln: KEYCONTROL-teknik möjliggör anpassning på proffsnivå av varenda knapp och fem unika lager för att göra det lilla speltangentbordet till ett oumbärligt kontrollcenter.

Optiska brytare
Optiska GX-brytare ger snabbare utförande och ingen avstudsningstid. Välj en brytartyp som passar din spelsptil, tactile eller linear.

Spela med LIGHTSPEED
Spela med turneringsbeprövad pålitlighet och hastighet. Anslut trådlöst via LIGHTSPEED-adapter med supersnabb rapporteringsfrekvens på 1 ms eller via Bluetooth. Valbar USB-anslutningsbarhet.

Inkluderat fodral
Skydda det bärbara tangentbordet när du är på väg till evenemang och turneringar med det medföljande fodralet.

Systemkrav:
- PC med Windows 10 eller senare och USB 2.0-port
- Internetåtkomst för Logitech G HUB-programvaran

Varenr. 644 729 336

Visninger 91

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 15 okt. 14:32

Logitech G Pro X 60 Lightspeed Optiskt, taktila e-sport tangentbord. Nyskick

Pris

800 SEK

En anden har foreslået 700 SEK.

PlayIt

Uppsala, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 501 anmeldelser

Læs anmeldelser