Beskrivelse

Oversat af

100 ÅRS ORAL HISTORIA - Med anor från 1898, har Euthymol varit ett älskat varumärke i över 120 år med en lång och anrik bakgrund av munvård. Med en klassisk design som påminner om det brittiskta arvet handlar Euthymols DNA om att hålla tänder och tandkött friska med sin fluorfria tandkräm.

LJUSROSA TANDKRÄM, VITA TÄNDER - Säg adjö till den söta mintiga smaken av vanliga tandkrämer och säg hej till Euthymol, en unikt smaksatt, rosa tandkräm som är både distinkt och potent.

FLUORFRI TANDKRÄM – Euthymol tandkräm är fluorfri och skapad med en speciell blandning av naturliga ingredienser för att säkerställa att dina tänder fortfarande förblir rena och fria från dålig andedräkt. Euthymol en kombination av eukalyptus och mentol, två aktiva ingredienser från den ursprungliga formulan från förr i tiden. Euthymol är skapad av unika ingredienser för att bekämpa plack och hålla dina tänder och ditt tandkött friska.

VÄRNAR DIN MUN & VÄRNAR OM MILJÖN - Euthymol Originaltandkräm kommer i en 100 % återvinningsbar aluminiumtub. Du kan hålla munnen ren och ta med Euthymol-tuben och plastkorken dit du återvinner förpackningar.HUR MAN ANVÄNDER - För att öppna, ta bort korken och stick hål på förseglingen med spetsänden.

Varenr. 644 889 280

Visninger 109

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 16 okt. 16:15

2 x Euthymol 75ml, fluorfri tandkräm, flourfri, fluorfritt, flourfritt = 150ml

Pris

150 SEK

rökelsekungen

Slottsbron, Sverige

5.0

rökelsekungen

Virksomhed

Topsælger

418 anmeldelser

Læs anmeldelser