Beskrivelse

Oversat af

Format: Xbox 360
Grabba tag i micken och fixa partyt med Lips Party Classics! Det senaste tillskottet i Lips-upplevelsen innehåller låtar som alla älskar att sjunga till.

Håll igång festen med Lips: Number One Hits, det senaste tillägget i Lips-serien som är exklusiv för Xbox 360.

Lips - Number One Hits innehåller hitlåtar som:
-Coldplays Viva La Vida
-Rihannas Disturbia
-MC Hammers U Can't Touch This
-Timbalands Apologize med OneRepublic
-Culture Clubs Karma Chameleon som har legat överst på topplistor världen över och som läggs till i det stora urval låtar som redan är tillgängliga.

Ännu fler låtar ur olika genrer släpps hela tiden på Xbox LIVE, så det har aldrig varit enklare att härma din favoritartist.
Keiichi Yano, den hyllade utvecklaren bakom några av branschens mest älskade rytmspel, fortsätter att ta sin vision av gemensam och social musikunderhållning till Lips-serien.

För låtlista se bild 2!

Skick: Produkten är Ny i obruten förpackning, eftersom spelet har några år på nacken kan det finnas små revor i plasten.
Frakt: 39 Kr fastpris oavsett hur mkt du beställer.

Om oss Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 441 600 316

Visninger 564

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

LIPS Number One Hits 40 nya låtar (Svenska versionen Nytt Xbox360)

Pris

199 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 100 anmeldelser

Læs anmeldelser