Beskrivelse

Oversat af

  • Välj en sidekick från en lång lista av Spider-Mans kraftfulla allierade och byt mellan webbslingren och de utvalda sidekicksen när som helst under spelets gång. Varje sidekick, god eller ond, har sina egna unika attribut som kommer att hjälpa Spider-Man genom hela spelets utmaningar.
  • Kämpa mot filmen Super Villains och sedan, med hjälp av ett innovativt stridssystem, möta och besegra några av Spider-Man-filmernas mest ökända superskurkar som Doc Ock, Sandman och Green Goblin, och sedan konvertera dem till att gå med i Spideys lista över potentiella sidekicks.
  • Ett unikt co-op-läge låter vänner gå med i spelet när som helst och ta kontroll över Spider-Mans sidekick. Genom att spela i co-op-läge för två spelare kan spelare upptäcka nya sätt att övervinna hinder och fiender.
  • När spelarna går vidare genom spelet låses stridsarenor upp där rått en-mot-en-bråk med vilken superhjälte eller skurk som helst kan äga rum när som helst.
  • Spela om spelet eller upplev Versus-läget med en annan sidekick och så småningom spela som Black-Suited Spider-Man (Spideys mörkare, mer aggressiva persona) med olika krafter och förmågor. I olika världar kan en mängd hemliga områden som innehåller speciella tokens upptäckas i den första genomspelningen, som spelare kan gå tillbaka och utforska när som helst.
  • SE BILD


Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Varenr. 533 434 433

Visninger 410

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

SPIDER-MAN FRIEND OR FOE - PLAYSTATION 2 - SVENSK SÅLD

Pris

140 SEK

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

20 903 anmeldelser

Læs anmeldelser