Beskrivelse

Oversat af

Titel: Side Pocket
Utgivare: Data East
Releasedatum: 1987
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Huvudsyftet är att sänka bollar i varje nivå och nå de förutbestämda poängen för att gå vidare. Men kom ihåg: du kommer bara ha flera "liv" och varje fel kan vara dödligt. Efter varje steg avslutat (och lite tur), kommer ett bonussteg att dyka upp, liksom chansen att tjäna extra bollar. Du behöver bara ett bra mål i parkettblocket!

Grundläggande versionsskillnader:

Den ursprungliga Arcade-versionen är ett biljardspel där spelaren tävlar mot timern och försöker få alla bollar i fickorna och tjäna poäng.

Den senare NES-utgåvan introducerar lägen för 2 spelare med två varianter: 2P Pocket Game (det traditionella läget) och 2P 9-Ball Game, där förutsättningen är att sjunka 9 bollar innan den andra spelaren gör dem först, träningsläge och enspelarläge Fickspel. I 1P Pocket-spelet måste spelaren klara fyra nivåer med alternerande bolllayouter (d.v.s. nå ett förutbestämt antal poäng genom att sänka på varandra följande skott och sjunka bollar i nummerordning), med början från City-klassen och hela vägen till världsklassen. Med start från State-klassen måste spelaren utföra ett speciellt trick efter att ha slagit en nivå, och om de misslyckas startar nivån om med en annan bolllayout..

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Niotek tillämpar FRI FRAKT på alla produkter, men vi tar betalt för en eventuell retur. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Varenr. 641 604 777

Visninger 41

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Side Pocket - Nintendo 8-bit – SCN – CiB

Pris

1 599 SEK

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Virksomhed

Topsælger

4 848 anmeldelser

Læs anmeldelser