Beskrivelse

Oversat af

Van Morrison CD x 4 + 1 + Bonus

Fyra fantastiska CD med lika fantastiska Van Morrison till vrakpris. ”Avalon Sunset” och ”Days like this” är två av det bäst säljande och mest hyllade albumen från Van the Man. Dessutom fantastiska "The Healing game" och samlingsskivan " Spanish Rose".

Som om inte det vore nog så lägger jag till ytterligare en CD, och det är "To long in Exile" som bygger på urban blues och souljazz, inklusive samarbeten med John Lee Hooker och Georgie Fame. Denna CD saknar inlays men följer med i sin ask.

Ytterligare en skiva ingår i detta grymma paket med Van the Man: "No Guru, No Method, No Teacher" är oerhört hyllat och sågs som det dittills bästa, 1986, av många kritiker. Just för att skivan är så bra får den följa med trots att jag är osäker på om den går att spela då den legat ute i regnet i ett ögonblick av förvirring. Troligtvis är den helt ok. Se det som en bonus!

Skivorna är visuellt besiktade, fräscha med endast ett fåtal hairlines, men dessa ska inte påverka uppspelningen. Askarna helt okej, inget trasigt och papper helt och rent. Totalt sett fem fina och bra CD samt en bonusskiva. Packas i bubbelpåsar. Skickas med Postnord spårbart men kan även hämtas i Nacka, Stockholm. Se mina övriga annonser och auktioner. Jag samfraktar!

The healing game
Avalon sunset
Days like this
Spanish Rose
To long in Exile
No Guru, No Method, No Teacher"

Varenr. 644 599 973

Visninger 45

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 21 sept. 11:22

Van Morrison CD x 6

Udbudspris

|0 Bud

49 SEK

Slutter om

JutisJutis

Nacka, Sverige

5.0

Verificeret

21 anmeldelser

Læs anmeldelser