Beskrivelse

Oversat af

1460-kängan med 8 hål är den originala Dr. Martens-kängan. Den föddes den 1 april 1960 och har fått sitt namn efter datumet. Kännetecknande för denna modell är de signaturgula welt-sömmarna, den räfflade sulan och skriftade hälöglan. Ursprungligen blev den en favorit bland postarbetare och andra som tillbringade hela dagen på fötterna, på grund av sin komfort och hållbarhet. Senare anammades kängan av musiker och modepionjärer som tog siluetten från gatan till scenen – och överallt däremellan. Den breda, runda tåformen, samt den luftdämpade sulan håller fötterna pigga även under de längsta dagarna. Det slitstarka Smooth-lädret formar sig runt fötterna och kängorna blir en personlig del av dig för varje gång du bär dem.
Beroende på dina önskemål kan vårt slitstarka och välkänt tåliga Smooth läder poleras till att glänsa eller slitas ner för en välanvänd look.

SKÖTSELRÅDTorka bort smuts med en fuktig trasa. Applicera en neutral eller korrekt färgad vaxbaserad skokräm. Polera med en Dr. Martens skoborste för att återställa glansen efter önskemål.

KONSTRUKTIONDet här är en Goodyear-svetsad produkt. Skon och sulan är värmeförseglad och sys ihop, inte bara limmad som många andra skomodeller.

Varenr. 646 762 514

Visninger 78

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke

Andre kan også lide

Søn. 13 okt. 20:24

Dr. Martens 1460 SMOOTH LÄDERKÄNGOR st 44

Udbudspris

|0 Bud

999 SEK

Slutter om

sana-sana

sverige, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

374 anmeldelser

Læs anmeldelser