Beskrivelse

Oversat af

Köptes år 2022 från scandinavian photo Artikelnummer: 1049180
Knappt använt!!!
Fullformatskamera med bildstabilisering och mångsidigt objektiv

Panasonic Lumix DC-S5 + 20-60mm f/3,5-5,6
Panasonics nya fullformatskamera med 24,2 megapixel levererar toppkvalitet både för dina stillbilder och din video. Med dual native ISO-teknologi förbättras videoprestandan, som ger dig möjlighet att arbeta i sämre belysta miljöer på ett sätt du inte kunnat tidigare. S5 kan filma i 4K-upplösning upp till 60p tillsammans med sin skärm som är vinklingsbar - perfekt om du vill spela in video på dig själv eller flexibilitet att fota och filma från flera olika vinklar. Med uppdaterad autofokus och den inbyggda bildstabilisatorn har du en kamera som levererar skarpa bilder och krispig videokvalitet.

FördelarFullformatssensor på 24,2 megapixelDual native ISO-teknologiInbyggd bildstabilisering i kamerahusetVideofilmning i 4K upplösning med 60pKompakt kamerahus som är damm- och vätskeavstötandeVäger 30% mindre än Lumix S1Eco-mode tillgängligt när du använder strömadapter Stödjer uppspelning av video i vertikalt format Spela in Blackmagic RAW via HDMI till Blackmagic Video Assist 12G HDRPerfekt för innehållsskapareDet finns många funktioner som gör denna kameran perfekt för dig som vill skapa material på både professionell och hobbynivå. Med V-Log och V-Gamut som kommer förinstallerade i kameran finns det möjlighet för dig kreativt arbeta med ditt material och få ett resultat som kan mäta sig med många dyra produktionskameror. Lumix S5 kan uppnå 14+ steg av dynamiskt omfång och den har en bred färgskala vilket ger dig goda förutsättningar för efterbehandling av din video.

Mångsidigt objektivLumix S 20-60mm är ett objektiv som passar för de flesta tillfällen. Med ett brett zoomomfång på 20-60mm klarar du dig oavsett vilken situation som kan komma att framträda. Objektivet har högkvalitativa glaselement och är robust byggt så du inte behöver oroa dig i tuffare miljöer. Med sin lätta vikt på 350 gram är detta objektiv en självklar vän att ta med dig på både dina promenader och resor.

Mångsidigt objektiv
Lumix S 20-60mm är ett objektiv som passar för de flesta tillfällen. Med ett brett zoomomfång på 20-60mm klarar du dig oavsett vilken situation som kan komma att framträda. Objektivet har högkvalitativa glaselement och är robust byggt så du inte behöver oroa dig i tuffare miljöer. Med sin lätta vikt på 350 gram är detta objektiv en självklar vän att ta med dig på både dina promenader och resor.

Levereras med
Panasonic Lumix S5IIPanasonic Lumix S 20-60mm f/3,5 5,6
Kamerahuslock
Blixtskoskydd
Batteri USB-kabel AC-kabel
Medföljer extern blixt system

Varenr. 643 909 482

Visninger 159

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 19 sept. 22:21

Panasonic Lumix DC-S5 + 20-60mm f/3,5-5,6

Udbudspris

|0 Bud

14 000 SEK

Slutter om

Nikhas

Malmö, Sverige

Verificeret

1 anmeldelser

Læs anmeldelser