Beskrivelse

Oversat af

1:a utgåvan. 244 sid, utgiven 2016. Förlag: voltante. Omslag med minimala bruksspår. Ryggen är i perfekt skick, inlagan verkar oläst.

Innehåll:

Alla beslut du någonsin tagit, alla gånger du sagt nej istället för ja. Hur hamnade du just här? Kaosologi handlar om hur små saker kan få stora följder. Jag tror att allt går att förklara och att allt hänger ihop, bara vi vågar fråga varför, vrider på perspektiven och ser logiken i kaoset. Kanske kommer den här boken att förandra ditt liv. Kanske inte. Det enda jag vet är att du kan påverka det, mer än du tror.

Välkommen in i huvudet på handelsprofessorn som bestämde sig för att avmåstefiera sin vardag och klev ut på andra sidan med en ny syn på livet och lärdomar som han nu delar med sig av.

Med en unik mix av forskning och egna erfarenheter erbjuder Micael Dahlen såväl aha-upplevelser som konkreta tips och råd. Till sin hjälp har han tio nyord, till exempel vankraft, romanleva och livssuddet. Hans budskap är att det är det lilla som händer hela tiden, omkring dig och inuti dig, som faktiskt är livet.

Micael Dahlen är författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Han ser Kaosologi som sin mest personliga och meningsfulla bok hittills. Tidigare har han skrivit sju böcker, däribland "Nextopia" och "Monster".

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 646 102 615

Visninger 34

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

KAOSOLOGI 2016 1:A UTG Ny Oläst DAHLÉN PSYKOLOGI HÄLSA MEDICIN EKONOMI BETEENDE

Slutter 28 okt. 20:06

69 SEK

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

866 anmeldelser

Læs anmeldelser