Beskrivelse

Oversat af

Ny i förpackning!

Info:
Låt hennes fantasi och kreativitet flöda fritt med detta 19-delade nagellackset med 15 nagellack, två svampar, 1 prickverktyg och en nagelfil. Vårt vattenbaserade, giftfria nagellack är noggrant utformat för unga händer, så du behöver inte oroa dig för att din lilla ska leka med några starka kemikalier. De medföljande tillbehören gör att hon kan skapa fantastiska tie-dye-effekter.

Nyanser inkluderar svart, rosa, neon orange, neon gul, neon grön, blå, lila, neon rosa, ljusblå, ljus lila och mer. Varje nagellacksflaska är dekorerad med hennes favorit L.O.L Surprise! karaktärer som Queen Bee, Dollface, Foxy och mer!
Gjord för barn från 5 år och uppåt: Våra nageltillbehör är noggrant designade för flickor i åldrarna 5+. Vår giftfria, icke-irriterande, vattenbaserade formula gör våra polermedel barnvänliga och säkra för dina barn från tre år och äldre.

POLISH REMOVER EJ KRÄVS: Dra helt enkelt bort torkat polish för att ta bort det från naglarna. Du behöver inte utsätta ditt barn för skadliga ångor och kemikalier som finns i vanliga nagellackborttagare. Detta fantastiska nagelset innehåller allt hon behöver för att skapa en bländande mani-pedi. Med flera lacknyanser och tillbehör kommer hon att skapa ett mästerverk på naglarna på nolltid.
ROLIGARE FÖR ALLA: Att dekorera naglar är en rolig aktivitet som hon kan dela med sina vänner på födelsedagar, sommarlov, övernattningar, makeovers och mer! Kan också användas som festfavoriter, strumpor, skolbelöningar och tillbaka till skolan.

Varenr. 645 165 474

Visninger 12

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 2 okt. 12:55

L.O.L Suprise NY! Nagellack / Nail Art Set

Udbudspris

|0 Bud

89 SEK

Slutter om

simpelainen

Kumla, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

646 anmeldelser

Læs anmeldelser