Beskrivelse

Oversat af

Mulberry Alexa Regular ~ Cream

Säljer pga flytt denna vackra väska, Mulberry Alexa i regular storlek. Väskan har ett individuellt serienummer och är tillverkad i kalvskinn (Silky Calf Leather) i en mjuk cream-färg med detaljer i guldfärgad metall, vilket ger den ett tidlöst och elegant utseende. Den är sparsamt använd och i fint skick.

Den här modellen har den ikoniska Postman’s Lock-stängningen samt robusta remdetaljer, vilket ger den klassiska Mulberry-looken. Du kan bära den antingen med det flätade läderhandtaget, över ena axeln eller crossbody med den justerbara axelremmen för en bekväm och mångsidig stil.

Fodrad med tjock beige bomullslinne med en läderkantad ficka och en innerficka med dragkedja. Locket är fodrad med mjuk, beige mocka på insidan.

En tidlös Mulberry-väska som adderar en touch av elegans till vilken outfit som helst. Mulberrys Alexa är en klassiker som fungerar lika bra för vardag som för speciella tillfällen. Denna modell kombinerar stilren design med praktisk rymlighet, tillverkad i högkvalitativt läder och detaljer i guldfärgad metall.

Skick:
Väskan är sparsamt använd och i fint skick. Observera dock att det finns gula missfärgningar på vissa ställen vid kantsömmarna, troligtvis orsakade av limrester från tillverkningen (se bilder). Detta är vanligt på ljusa läderväskor och påverkar inte väskans funktion. Det finns även någon liten fläck från användning, även denna syns på bilderna. Eventuellt kan missfärgningarna tas bort med professionell rengöring, men jag har inte testat detta själv.

Beskrivning:
• Märke: Mulberry
• Modell: Alexa Regular size
• Färg: Cream med guldfärgad metall
• Material: Kalvskinn (Silky Calf Leather)
• Storlek: B33 x H23 x D17 cm
• Axelrem: justerbar ca 106-123 cm
• Vit dust bag medföljer

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller önskar fler bilder.

Varenr. 648 123 522

Visninger 95

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke

Andre kan også lide

Väska MULBERRY Alexa Regular Cream Silky Calf Leather Kalvläder Crossbody

Slutter 14 nov. 17:31

5 000 SEK

Princess010

Strängnäs , Sverige

5.0

Princess010

Verificeret

Topsælger

703 anmeldelser

Læs anmeldelser