Beskrivelse

Oversat af

Förbättra din säkerhet under promenader, löpturer och andra utomhusaktiviteter med vår högkvalitativa reflexsele. Denna reflexväst är designad för att ge maximal synlighet i mörker eller svagt ljus, vilket gör den till ett perfekt val för kvälls- och nattanvändning. Tillverkad i slitstarkt material med bekväm passform, är reflexselen lätt att justera och enkel att ta på och av, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Reflexselen är tillverkad av mjukt polyester som gör den behaglig att bära, även under längre perioder. Den justerbara storleken (64-94 cm) gör att den passar de flesta och kan enkelt anpassas för att bäras över olika klädlager, oavsett om du har jacka eller t-shirt. Med högreflekterande material ger selen ökad synlighet och säkerhet i trafiken, vilket gör den perfekt för cykling, löpning och kvällspromenader.

Denna mångsidiga reflexväst är inte bara praktisk utan också ett viktigt säkerhetstillägg i din utomhusutrustning, speciellt om du vistas i områden med låg belysning. Skydda dig själv och dina nära genom att vara mer synlig och säker under alla typer av utomhusaktiviteter.

Material: Polyester
Storlek: Justerbar från 64 till 94 cm
Färg: Högreflekterande material + Rosa

Beställ din reflexsele idag och gör varje utomhusaktivitet säkrare och mer synlig, oavsett om du cyklar, joggar eller promenerar.

Varenr. 647 733 554

Visninger 16

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Rosa Reflexsele – Praktisk Reflexväst för Maximal Synlighet

Slutter 11 nov. 17:52

39 SEK

SuperDealss

UMEÅ, Sverige

5.0

SuperDealss

Virksomhed

Topsælger

103 anmeldelser

Læs anmeldelser