Beskrivelse

Oversat af

Bordslampa i bra skick!

Ta en resa tillbaka i tiden med denna charmiga svarta skrivbordslampa från 80-talet.
Denna ikoniska lampa är en perfekt blandning av retrostil och praktisk funktion.

Lampan har en svart högblank metallskärm med en vit insida som reflekterar ljuset på ett mjukt och behagligt sätt. Den ställbara lamphalsen i metall är försedd med ett svart plastskydd för extra hållbarhet. Den imponerande svarta lampfoten i hård matt plast är inte bara en plats för att belysa ditt arbete, den rymmer också tre praktiska fack för att organisera diverse kontorsmaterial som gem, tändstickor eller till och med gamla kassettband - allt som du kan tänkas behöva på ett skrivbord från det glada 80-talet. Sista bilden visar ett klockrent exempel på detta. Notera även den läskigt snygga röda av- och påknappen, placerad i mitten på foten istället för på sladden.

Dessutom har skrivbordslampan en inbyggd pappers- och pennhållare med gott om plats för flera pennor och papper, vilket hjälper dig att hålla ditt skrivbord organiserat och effektivt. Under plastbottnen finns en robust och tung metallfot som ger stabilitet och säkerställer att lampan står stadigt på ditt skrivbord.

Denna svarta skrivbordslampa från 80-talet är inte bara en ljuskälla; den är en tidskapsel till en era av elegans och funktion. Fungerar även riktigt bra som rekvisita.

Text lånad från: https://plastpalatset.se/nytt/svart-skrivbordslampa-fran-80-talet-praktisk-och-stilig

Varenr. 635 098 050

Visninger 81

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 4 juli 17:28

Skrivbordslampa Svart från 80-talet - Praktisk och Stilig

Pris

400 SEK

Slutter om

BergerConsulting

Hägersten, Sverige

5.0

BergerConsulting

Verificeret

63 anmeldelser

Læs anmeldelser